REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Doi deputaţi PSD au semnat moţiunea de cenzură a PNL

Doi deputaţi PSD au semnat moţiunea de cenzură a PNL

Replica API 25 septembrie 2019 | 01:33 469

PNL a strâns 238 de semnături pentru moțiunea de cenzură privind demiterea Guvernului Dăncilă, au declarat surse liberale conform Mediafax. Printre semnatarii moțiunii se numără și doi deputați PSD, aceasta urmând să fie depusă posibil vineri, cel târziu luni, 30 septembrie.

Surse liberale au declarat că PNL a strâns 238 de semnături pentru moțiunea de cenzură, aceasta urmând să fie depusă vineri, cel târziu luni.

Printre semnatari se numără și doi deputați din PSD, trei de la minoritățile naționale, altele decât UDMR, cât și parlamentari din ALDE și Pro România, au explicat sursele menționate

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că până la finalul săptămânii vor fi finalizate discuțiile cu toate partidele parlamentare în privința moțiunii de cenzură, urmând ca mai apoi aceasta să fie depusă. El a adăugat că mizează pe contribuția tuturor parlamentarilor ALDE.

Tot luni, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Biroul Politic Executiv al ALDE a decis să voteze, la vedere, în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului. Acesta a precizat că 20 de parlamentari ALDE vor semna moțiunea.

PSD a decis strategia de a fi prezenți în bănci la moțiune, însă să nu o voteze. Liderul formațiunii, Viorica Dăncilă a avertizat încă din luna iunie că parlamentarii PSD care vor vota moțiunea ar putea fi excluși din partid.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PDL a guvernat o perioada semnificativa de timp in alianta cu PSD. Asta pentru bolnavii de Alzheimer de mai jos.
0
2
terminatule, te incalzeste faptul ca tu esti mai bine ca altul sau asta este mentalitatea comunista cu care va promovati sefii?esti atat de terminat incat nu iti dai seama in ce rahat suntem.pe tine te intereseaza capra vecinului sau de a ta??ce prosti sunteti si tu si toti cei spalati pe creier de psd.mirositi a borhot comunisto bolsevic de la o o posta.vezi ti in mm de distrusa a de veorica pe care nu o baga nici dracu in seama in lume si lasa ne pe noi asa sa vi o dam sus.fmm de rapciuga
2
0
Hai cu imprumutul, neamule...
0
0
Slugile PNL, PDL, PMP, Pro Romanaia, ALDE tradatori de neam si tara.
1
2
Mue pdl pdl ciuma rosie..Vreti sa readuceti la guvernare acel partid mafiot PDL care acum se numestr pnl.Acel partid mafiot a imprumutat Roamania cu....20 de miliarde de euro in 2009 ...Dupa numnai un an au taiat sallariile si pensiile..Nici pana acum Basistii liberalii nu au putut explica unde au ajuns aceea sumna colosala . .AVIZ PDL PNL CIUMA ROSIE
2
3
Numai grija godacilor PSD ingrasati cu PENSII SPECIALE are senila veorica! Pensia unui special godac psd-ist face cat o mie de pensii de amarastean! Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai cred
3
1
Viitorul este deja amanetat pentru vreo 50 de ani. PSD ar trebui sa ramana la guvernare sa ne scape de criza in care ne-au bagat.
4
1
cauta ma prostule pe google sa vezi ca datoria e f mica in raport cu a multor tari europene, spalatule pe creier!!!
2
2
Cuba are cele mai mici datorii din tarile continentului american si printre cele mai mici din lume.
0
1
Azi 24 septembrie 2019 Orlando Teodorivici aka elasticul chilotilor preferat al premierului a semnat un imprumut in valoare de 500 milioane de euro cu banca mondiala.500 milioane.despre ce vbm???guvernare?aiurea.bunastare?la ei in familie si slugile lor.asta este realitatea.datoria publica depaseste 70 miliarde de dolari in crestere cu aproape 30 la suta fata de anul trecut.astea sunt realizarile psdului maret.ciuma rosie.
5
3
mai tradatorule ,care este programu PDLeului,,,,,jos PSD ,,,ca vin eu PDL..CU cinstitu de Blaga,,Anastase ,
5
4
Prost esti tata. PSD nu cade niciodata. Ever.
5
6
PSD a cazut in sfarsit, oricum era o chestinue de zile. Maidanezii vroiau sa faca Cuba din Romania cu imprumuturi de miliarde de euro.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272