REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DOI HOȚI din MAȘINI au REUȘIT să AJUNGĂ DUPĂ GRATII! Doar ce scăpaseră

DOI HOȚI din MAȘINI au REUȘIT să AJUNGĂ DUPĂ GRATII! Doar ce scăpaseră

Replica API 25 august 2017 | 10:05 494

Lovitură la Eforie Sud

Lovitură la Eforie Sud

P.Z. și M.B. au reușit să ajungă, din nou, după gratii! Și spunem asta întrucât nu sunt străini de statul pe după gratii, ei fiind judecați pentru furturi din autoturisme. Astfel că, pe 22 august, cei doi au fost arestați preventiv. Aceștia au spart un autoturism în Eforie Sud, de unde au furat documente, bani și carduri. Cum proprietarul avea în portofel și codurile PIN, hoții nu au stat pe gânduri și au acționat în voie.

Cei doi sunt mai vechi "cunoștințe" ale oamenilor legii. Spre exemplu, la data de 31.03.2017, B.M., alături de alți doi indivizi, ar fi furat dintr-un autoturism de lux (Porsche), parcat pe bulevardul Mamaia, suma de 22.000 de lei. Poliţiştii constănţeni i-au reţinut, în primă fază, pe doi dintre bărbaţi, pe bază de ordonanţe, pentru o perioadă de 24 de ore, cel de-al treilea sustrăgându-se cercetărilor.

Apoi a fost prins și el. Au fost prezentați spre arestare, dar judecătorii au decis să-i cerceteze în libertate, sub control judiciar. Cât despre P.Z., acesta are un trecut și mai și. Individul pur şi simplu i-a terorizat pe locuitorii de la malul mării. Este cunoscut cu antecedente penale din 2006 (înșelăciuni și furturi din auto) dar nu s-a potolit şi şi-a continuat activitatea infracţională până în martie 2016, atunci când au avut loc percheziţii la indivizi suspectaţi de furturi din auto.

Numai că P.Z. a fugit în Spania, fiind extrădat în septembrie 2016. El a fost ridicat de oamenii legii constănţeni de la Aeroportul Henri Coandă și băgat după gratii. Se pare că, în trecut, îşi făcea veacul prin zona Peninsulară şi fura bunuri din maşini, fiind prins în flagrant în timp ce umbla la încuietorile unei rulote ce aparţinea unor turişti străini. În 2005, acelaşi P.Z. era prins după ce spărsese mai multe vehicule în Satul de Vacanţă. Ultimul dosar, cel cu perchezițiile, (cu referire la Pomac Zeinur) se află pe rolul instanțelor de judecată.

Individul fusese eliberat din arest și pus sub control judiciar, iar la data de 3.08.2017, magistrații Curții de Apel Constanța îi mențineau măsura controlului judiciar. "Menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de apelanţii inculpaţi – Iusein Mursel, Pomac Zeinur, Husein Taifun cu începere de la 07.08.2017, pe o durată de 60 de zile", potrivit minutei judecătorești. Numai că tot nu a putut sta în banca lui și a dat un nou "atac".

Pe 1 iulie anul curent a forțat butucul unei mașini aflate în Eforie Sud, alături de M.B.. Au furat documente, bani și carduri. Cum proprietarul a lăsat lângă carduri și codurile PIN, infractorii nu au stat pe gânduri și au scos suma de 600 lei. Prejudiciul total s-a ridicat la 3.600 de lei și nu a fost recuperat. Cercetările au continuat, iar pe 22 august au fost arestați.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infractorii la parnaie. Aici ai dreptate. Refugiatii insa,sunt oameni care fug de gloante,de criminali si ticalosi,asa cum fug si azi milioane de romani din Romania,fara sa fie totusi amenintati asa de dur . Refugiatii astia au cei mai multi studii complete,liceale,universitare,au calificari,nu sunt asa de periculosi ca interlopii de la noi,ca majoritatea tiganilor si nu numai a tiganilor.Ei chiar plang cand afla ca au picat in Romannia,ce dracu sa faci intr-o tara aproape distrusa fara sa fie nevoie de razboi? Ce zici,ti-ar place sa fii amestecat in afara cu tembelii si hotii,cu talharii?
0
0
Niste gunoaie faceti puscari mai multe si ladati acolo cs astia nu se fac oameni. La fel si refugiati nu sunt oameni
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614