REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Doi militari americani au intervenit la un accident rutier petrecut pe A2: au ajutat victimele!

Doi militari americani au intervenit la un accident rutier petrecut pe A2: au ajutat victimele!

Replica API 8 martie 2016 | 00:05 185

De toată isprava

De toată isprava

Robert McCoy - stânga

Martori ai unui accident rutier pe A2, petrecut, în urmă cu câteva zile, Robert McCoy (stânga) şi Adan Barron, doi militari americani care participă la misiunile şi operaţiunile comune româno-americane, nu au ezitat să sară în ajutorul celor trei victime, alături de care au rămas până la sosirea ambulanţei. „Ajutându-i pe ceilalţi într-un fel sau altul, îi poţi determina să facă la fel pentru alţi semeni”, crede Adan.

Potrivit army.mil, nefericitul eveniment s-a petrecut pe 3 martie anul curent, în jurul orei 16.00, pe A2, între Bucureşti şi Constanţa. Se pare că un autoturism a fost implicat într-un accident rutier, cei doi soldaţi intervenind cu promptitudine. Unul dintre ei, Robert W. McCoy, are pregătire şi ca medic, el absolvind cursurile în octombrie, cu câteva luni înainte de a ajunge în Europa, în prima misiune. McCoy a pus a pus în aplicare tehnicile învăţate, prin efectuarea unui control rapid asupta celor trei victime, dintre care una grav rănită. Adan Barron este sergent şi l-a asistat pe McCoy în tratarea răniţilor. “Pasiunea mea este de a ajuta oamenii”, a spus McCoy , la o zi după accident. Acesta a acordat primul ajutor persoanei care a fost aruncată din maşină în urma impactului, contribuind la stabilizarea stării sale până la sosirea ambulanţei. Când au ajuns cadrele medicale, militarul le-a spus în ce stare sunt cele trei victime. Precizăm că ambii soldaţi au rămas cu răniţii până când au fost preluaţi de ambulanţă. Adam Barron a spus că este bucuros că a fost în locul potrivit, la momentul potrivit. “Îmi place să cred că orice altă persoană ar face acelaşi lucru pentru mine dacă aş fi fost vreodată în această situaţie. Chiar şi în cazul în care ar fi vorba de o simplă pană de cauciuc, eu m-aş fi oprit”, a spus Barron.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212