REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Doi MINORI prinşi sub ţevi, în Costineşti. Unul a DECEDAT

Doi MINORI prinşi sub ţevi, în Costineşti. Unul a DECEDAT

Replica API 14 martie 2021 | 21:38 7049

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 14 martie a.c., în Costineşti, pe strada Gării, nr. 103.

Din primele informaţii, peste doi minori, de aproximativ 8 și 11 ani, au căzut nişte ţevi metalice.

Stația Tuzla intervine cu o autospecială ASAS si un SMURD B.

Din primele informații, un copil este inconstient, iar al doilea este cu dureri lombare. La fața locului este si un echipaj SAJ C2 cu medic.

UPDATE:

Unul dintre minori este în stop cardiac și i se efectuează protocol de resuscitare.

UPDATE 2:

Copilul în stop cardiac a fost declarat decedat de către echipajul SAJ. Al doilea minor a fost transportat la UPU Constanța de către echipajul SMURD B Tuzla, cu traumatism abdominal.

Ce spun polițiștii:

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, duminică, 14 martie a.c., în jurul orei 17.20, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.

Din primele informații, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

A.F.

Citeşte şi: Copilul MORT la Costinești, după ce a fost prins sub țevi, este fratele unui fost candidat PSD la Consiliul Local

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Bai nesimtitilor credeti ca daca era vreun copil cu parinti bogati nu se putea intampla asa ceva?? Aici comenteaza doar cei care au scos putin capul din nisip si gata se cred destepti si culti. Mai bine sa ij fereasca Dumnezeu de asa nenorocire ca nu se stie niciodata ce se poate intampla oricata grija ai avea!!
0
0
idioti de balani au pus stapanire pe construcii !! nu le m ai ajunge acum au si ei amante si mertane simi cum te simti ma cand balan iti da de munca si o m ai fute si pe fita ??? sa vedem acum m ai ia de munca de la nasu ca nu la votat si dorin cu iliuta nu uita
1
0
Multumesc lui Dumnezeu ca nu mai stau in vagauna aia care a avut noroc cu petecul de plaja pe care le a dat o Dumnezeu...Altfel campul va manca !!!!Noroc ca mai aveti si voi contact cu ceva cultura vara mai vedeti si alte chipuri .Cultura voastra e zero probabil nici la arat nu v ati fi priceput.Va meritati soarta pacat de copilul decedat nici o parere de rau nu il aduce inapoi nici un Dumnezeu sa il ierte nu il invie.Urmatorul v a fi mancat de caini...Nenorocitii tot nenorociti raman sezonul e prea scurt ca sa va si destepte ...Nu mai aveti nici o sansa...
3
2
Citesc si raman socata!cati dintre voi cei care murdariti tastatura aveti copii? conteaza daca esti tigan ,roman sau alta culoare?e vorba un suflet care s a stins ,poate e intr o lume mai buna acolo sus ca asta de aici asa s a inrait!Cum va lasa sufletul sa scrieti asa mizerii...indolenta si incompetenta autoritatilor isi face din nou prezenta...daca cineva ar fi supravegheat zona sau ar fi asigurat corespunzator echipamentele nu se ajungea aici...dar asta e Romanica tara tuturor posibilitatilor!pe principiul las ca merge si asa...sa raspunda toata lumea care se face vinovata de tragedie.
7
6
atunci cand karma loveste cu feru... niste borati mai putin.
4
4
Echitate..Suge-o si tu .
2
2
Cei de mai jos
4
8
Sper ca TU sa patesti la fel
6
11
Ce cautau fii de magraonii acolo?.Daca erau semnalizate sau ingradite copii de boschetari nu se suiau pe tevi?.Cine o cauta o gaseste.Muie parintilor mai aveti grija de copii nu futeti si apoi dumnezeu cu mila .. La cacat dorel and co !.
15
13
la titlu.... 2ciori iesite la furat au fost impuscate in aripi...una nu o sa mai faca probleme pe viitor..
14
9
au lovit inca o data. Nimeni nu a ingradit tevile. Santierul merge si asa manca-mi-ati cacatul de infractori !!!
12
19

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407