REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Doi minori s-au rupt în bătaie cu bâte telescopice

Doi minori s-au rupt în bătaie cu bâte telescopice

Victor ROTARU 23 iunie 2023 | 00:00 2861

Copiii sunt foarte sinceri, iar această sinceritate poate duce uneori la conflicte. Acesta fiind și cazul de față, când doi minori au ajuns să se ia la bătaie cu un baston telescopic și un par de lemn, totul începând de la o discuție în contradictoriu. Marius H., minorul bătut, a căutat să-și facă dreptate cu ajutorul poliției, însă până acolo, s-a întors la locul bătăii cu un alt prieten, care a avut aceeași soartă ca și el. 

Doi minori s-au rupt in bataie cu bate telescopiceFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 17 iulie 2021, atunci când Nicușor C. l-a agresat fizic pe Marius H., lovindu-l cu un baston telescopic și cu un par din lemn în zona capului și a membrelor inferioare, provocându-i leziuni care au necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale. Audiat în calitate de persoană vătămată, Marius H., a declarat faptul că în timp ce se afla pe o bancă din fața bisericii din localitate, a avut o discuție în contradictoriu cu amicul său, moment în care prietena acestuia l-a sunat pe Nicușor C. Ajuns la fața locului, Nicușor C. i-a reproșat lui Marius H. discuția avută cu prietenul său, lovindu-l în acest context cu un baston telescopic. Marius H. i-a cerut acestuia să se oprească pentru că îl doare. 

După consumarea agresiunii, Marius H. a mers acasă și a cerut mamei sale să apeleze organele de poliție. Plecând în direcția postului de poliție, acesta s-a întâlnit cu un prieten care l-a întrebat ce a pățit, Marius H. i-a relatat că a fost bătut de Nicușor C., arătându-i-l pe agresor în zonă pentru că acesta încă era cu mai mulți copii tot în fața bisericii. Prietenul lui Marius H. s-a dus la Nicușor C. şi l-a întrebat de ce l-a bătut, ocazie cu care agresorul a luat un lemn rupt de la o bancă şi l-a lovit și pe acesta de mai multe ori, rupându-i mâna, apoi a venit la Marius H. şi l-a lovit cu acea bucată de lemn în maxilar, ulterior acesta fiind inconștient, iar când s-a ridicat era plin de sânge. 

Doi minori s-au rupt in bataie cu bate telescopiceMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Nicușor C. la măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința nu este definitivă.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii idioti ca si cei maturi care folosesc agresiunea fizica drept argument. Capete seci,bolovani. Scarbosenii de oameni cu judecata de primate.
11
0
viitori infractori se nasc ...devreme si se formeaz ocrotiti de legile societatii ,legi platite cu bani multi,judecatorilor si magistratilor care muncesc di greu!
10
0
10 lovituri de bici pe spate pentru agresor!
8
0
Acești fermecați sânt viitorul de la Poarta Albă Șase luni putea sa stea in scoala de corecție Acolo cu program de educare fară telefon La plantat copaci vopsit văruit c*rățenie în parcuri și pe șosele trotuare Șase ore muncă și patru educație Trezirea zilnic la șase Statul formează golani și nu îi educă e mai simplu să-i lase in societate poate mai omoară și pe alții Statul de drept hoț și corupt
10
0
Judecatorii p.l.ii au aplicat o pedeapsa de incurajare a infractorilor. Si nici legislatia nu e adaptata la realitatile din societatea romaneasca. Pentru fapte penale savarsite cu violenta, infractorilor minori trebuie sa li se aplice aceleasi pedepse ca si celor majori. Altfel, o sa isi faca fiecare dreptate, cum poate...
12
0
Titlul este gresit; legea nu pedepseste deloc astfel de agresiuni de o violenta extrema la minori si nici la adulti situatia nu e mai buna; asta au decis infractorii din parlament in materie de violenta fizica: doar daca esti aproape mort si mutilat pe viata dupa o bataie agresorul mai ia o pedeapsa si aia foarte usoara
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212