REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 27 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6652
5.4° Constanța Marți, 27 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6652
 

Doi morţi în India, în urma unui incident bizar: un bărbat a făcut infarct de Anul Nou după ce a împuşcat un tânăr, din greşeală

Doi morţi în India, în urma unui incident bizar: un bărbat a făcut infarct de Anul Nou după ce a împuşcat un tânăr, din greşeală

Ana Maria Lipan 3 ianuarie 2023 | 00:00 232

Un accident bizar produs în India de Anul Nou s-a soldat cu două decese. Un bărbat a făcut atac de cord și a murit după ce a împușcat mortal, din greșeală, un tânăr în timpul unei petreceri, notează observatornews.ro.

O petrecere de Revelion din statul indian Karnataka a luat o turnură tragică atunci când gazda a murit în urma unui atac de cord după ce a împușcat accidental un invitat. Manjunath Olekar, în vârstă de 67 de ani, își pregătea arma pentru a trage în aer în timpul petrecerii de la casa sa din orașul Shivamogga. Din greșeală, un glonț l-a lovit pe Vinay U, un tânăr de 34 de ani, care se afla lângă el. Poliția a demarat o anchetă privind incidentul. Oficiali ai poliției au declarat că Olekar avea licență pentru arma pe care a mai folosit-o și în alți ani.

„O armă de foc poate fi folosită doar în anumite circumstanțe. Nu pentru a trage în aer pentru a sărbători", a declarat un polițist. GK Mithun Kumar, superintendentul poliției din Shivamogga, a declarat pentru BBC Hindi că, în timpul petrecerii, Olekar încărca arma când „a apăsat din greșeală pe trăgaci", împușcându-l pe Vinay, care era prietenul fiului său. Vinay a fost transportat de urgență la spital după incident, dar a murit duminică seara.

„În urma incidentului, Olekar a intrat în stare de șoc și s-a prăbușit", a mai spus Kumar. Incidentul bizar i-a șocat atât de mult pe locuitorii din Shivamogga, încât chiar și cei care nu-l cunoșteau pe omul de afaceri au mers la casa acestuia pentru a-i aduce un omagiu. „Pur și simplu m-am simțit trist, așa că am mers să îi aduc un omagiu", a declarat un locuitor al orașului. Practica de a trage focuri de armă în aer pentru a marca nunțile și alte ocazii speciale există în multe părți ale Indiei chiar dacă frecvent se întâmplă accidente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839