REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Doi polițiști puși la pământ de un tânăr de 25 de ani, chiar sub privirile elevilor. Video

Doi polițiști puși la pământ de un tânăr de 25 de ani, chiar sub privirile elevilor. Video

Mariana MURAT 1 noiembrie 2023 | 11:48 1494

Pe data de 26 octombrie, în incinta unui liceu sportiv din Slobozia, doi polițiști de la  Serviciului de Acțiune Slobozia au efectuat un exercițiu demonstrativ pentru elevii din cadrul unui club sportiv municipal, unde doi polițiști au fost puși la pământ chiar de un tânăr licean.

Doi politisti pusi la pamant de un tanar de 25 de ani, chiar sub privirile elevilor. Video Acțiune demonstrativă

Câteva imagini au început să curgă pe rețelele de socializare unde doi polițiști sunt blamați deoarece  tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să-l pună la pământ pe unul dintre ei. Poliția Română a dorit să lămurească situația cu o postare pe un site de socializare, unde conform afirmațiilor, tânărul era legitimat la același club sportiv cu polițistul, și anume Clubul Sportiv Municipal „Unirea” Slobozia.

Zilele acestea, în spațiul public, a circulat un clip, care a fost trunchiat și în care este prezentată doar o parte a interacțiunii dintre un polițist de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Ialomița și un alt tânăr. 
Activitatea s-a derulat, în data de 26 octombrie 2023, în Slobozia, la un liceu, pentru promovarea profesiei de polițist. În cadrul acestui eveniment, 3 colegi de club sportiv și-au dorit să efectueze un exercițiu demonstrativ, la care să asiste cei prezenți. Concret, în clip, apar doi polițiști de la SAS și un licean. Unul dintre polițiști este încadrat de 2 ani la SAS Ialomița și are 25 de ani. Acesta este legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Unirea” Slobozia, Secția de „Kempo” și este campion național la acest sport, în anul 2021. Tânărul licean care apare în imagini este legitimat la același club sportiv, respectiv Clubul Sportiv Municipal „Unirea” Slobozia, Secția de „Lupte”. Acesta este vicecampion național Under 20, la categoria 74 de kilograme (Campionatul Național de Lupte U20 s-a desfășurat în perioada 21-24 septembrie 2023, la Târgu Mureș). Practic, în spațiul public a circulat doar prima parte a exercițiului demonstrativ, în care se poate observa inițierea unui procedeu de proiectare, de către tânăr, fără a mai fi prezentată și continuarea, respectiv încheierea demonstrației, prin aplicarea la sol, de către polițistul de la SAS, a procedeului denumit popular „ghilotină”. Prin această postare, vă prezentăm materialul video cu activitatea derulată, la finalul căreia se poate observa spiritul de sportivitate de care dau dovadă cei doi luptători. Considerăm că activitatea și-a atins scopul, prin aceea că elevii, participanți la eveniment, și-au manifestat entuziasmul, iar unii dintre aceștia au afirmat că își doresc să practice astfel de sporturi și să ne fie colegi, 
a transmis Poliția Română.

Video 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407