REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Doi proxeneți recidiviști, care acționau prin metoda „loverboy”, condamnați

Doi proxeneți recidiviști, care acționau prin metoda „loverboy”, condamnați

Victor ROTARU 31 ianuarie 2023 | 00:00 2519

Ismail Suliman și Gihan Hasan, folosindu-se de metoda „loverboy”, au reușit să exploateze două fete, determinându-le să practice prostituția. Potrivit rechizitoriului, victima lui Ismail Suliman încasa în unele zile și peste 1.000 de lei, pe când victima lui Gihan Hasan, reușea să strângă circa 1.500-1.600 de lei pe zi.

Doi proxeneti recidivisti, care actionau prin metoda „loverboy”, condamnatiFoto cu rol informativ

Ismail Suliman și-a cunoscut victima prin intermediul unei rețele de socializare. Acesta a declarat în fața instanței faptul că victima sa i-a spus că se prostituează de peste 10 ani. Acesta a mai declarat că după ce s-au cunoscut, au început să aibă o relație, adăugând faptul că aceasta s-a prostituat și în perioada în care a stat cu el, însă acesta nu știa exact unde se prostitua, nici sumele încasate.

În urma analizei probatoriului, s-a stabilit faptul că Ismail Suliman, prin metoda „loverboy”, profitând de atașamentul emoțional, a determinat o fată să practice prostituția. Acesta contabiliza permanent clienții și sumele de bani încasate de aceasta, prin obligarea trimiterii unui sms pentru fiecare client, după care în mod direct sau intermediar, primea banii proveniți din prostituția fetei. Sumele provenite prin transfer bancar, erau trimise pe numele surorii lui Ismail Suliman.

Doi proxeneti recidivisti, care actionau prin metoda „loverboy”, condamnatiMinută judecătorească

Gihan Hasan, vărul lui Ismail Suliman, a aplicat aceeași metodă, loverboy-ul încasând zilnic între 1.500 și 1.600 de lei de pe urma persoanei pe care acesta a reușit să o determine să se prostitueze. Din activitatea infracțională a celor doi, se observă cum aceștia, permanent coordonau întreaga activitate și aveau controlul asupra clienților și a sumelor de banii încasate, acestea fiind obligate să îi informeze exact ce raport sexual au întreținut și suma încasată, punând astfel presiune pe acestea, să producă bani pentru ei, invocând diferite pretexte, cât și relația sentimentală, uneori fiind chiar agresivi față de acestea, atât verbal, cât și fizic.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnare inculpaților Gihan Hasan și Ismail Suliman la pedeapsa închisorii de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Loverboyy LUAVASHBOII SA VII IAU IN KOTOR PA KOSOR alintst BELYNGHEREZ
2
0
Este plin de loverboy dar" nimeni nu știe nimic"...
6
0
DACA CREDETI CA INCAPATANAREA ASTORA DE A NU NE LASA SA ZBURDAM LIBERI PRIN EUROPA NU SE LEAGA SI DE FAPTUL CA SUNTEM PE PRIMUL LOC DIN UE LA TRAFIC DE PERS ,PROSTITUTIE ,PROXENETISM,VA INSELATI, OAMENII SUNT BINE INFORMATI INCLUSIV FAPTUL CA EXISTA O CORUPTIE ENDEMICA IN TOT SISTEMUL,SA RECUNOASTETI IN FATA OGLINZII DACA EXISTA O ZONA IN CARE SA NU SE POATA REZOLVA CEVA PRIN RELATII, SPAGA ,INFLUENTA ETC,O SA FIM O TARA DE MAJORITARI ALBINOSI DE MUNCA IUBITORI,IUBARETI NEVOIE MARE,MAMA LOVERBOILOR AICI PASTE,PARTE A LUMII A TREIA EUROPENE
2
0
Traficarea fiintelor umane este o activitate absolut criminala. Pedepsele pentru asa ceva sun simbolice in raport cu traumele pe viata cauzate oamenilor traficati. Proxenetii,traficantii de droguri si spurcaciunile agresive pe strazi sau in traficul rutier,sunt fapturi de tinut la intuneric cu deceniile. Din pacate ,aceste erori ale naturii umane au parte de clementa irationala din partea sistemului juridic,foarte aspru cand e vorba de infractiuni mai marunte cu faptuitori recuperabili social.
6
0
Astia nu e LUAVARBOII astia KAPATANI SPURKATE DA BERBECI E LOVERMUYE
4
0
Ciorile nu vor sa si depaseasca conditia... nu vor sa munceasca, sa intreprinda o munca intelectuala, nu mai zic. Exclus. problema este ca nu prea I duce chabesa. 2 ani si ceva pentru infractiune in forma continuata... pai cand va iesi, se va intoarce la vechile metehne...
4
0
La ce guvernanti si justitie avem…Solitia pe care am ales-o a fost sa plec din nou din Ro.Nu este usor dar macar aici unde sunt acum exista respect si toata lumea iti vorbeste frumos.De ce sa platesc pensiile speciale ale homalailor care au facut legile astea care se bat cap in cap cand pot sa-mi pregatesc o pensie decenta pentru mine.
3
0
cam mica pedeapsa pentru acesti infractori de cartier, poate se schimba pedeapsa cu una mult mai mare, asa ar trebui
5
0
Doi malahisti cu barba .care făceau și 69 cu domnișoarele
5
0
La ceaun cu CIORILE , la topit !
11
0
“2 ani și 6 luni pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de proxenetism în formă continuată” ? legi de kkt facute de un parlament de kkt intr-o tara de kkt; si se mai mira unii ca suntem pe locul 1 in ue la proxenetism care este de fapt o forma de sclavie si ar trebui pedepsita mult mai dur dar mafia politica ii protejeaza de decenii si castiga bani grei de pe urma lor asa ca nu se va schimba nimic
15
0
Aceasta și furturile sunt ocupațiile de baza și unice ale cciorilor. Când o sa înțeleagă lumea ca pentru ei exista o singura soluție: soluția finala!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920