REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Doi puști au furat un rucsac cu acte din cabina de probă, în City Park Mall

Doi puști au furat un rucsac cu acte din cabina de probă, în City Park Mall

Virgil STOIAN 2 decembrie 2022 | 00:00 7031

Delicvența juvenilă este una dintre problemele cu care se confruntă constănțenii din ce în ce mai des. Un tânăr a reclamat faptul că i s-a furat rucsacul, în care avea lucruri importante, într-un magazin de haine din City Park Mall, de către doi copii. Chiar dacă tânărul a anunțat și poliția, acesta solicită ajutorul tuturor celor care ar putea să îi dea informații în privința bunurilor furate.

Potrivit spuselor constănțeanului, rucsacul i s-a furat din cabina de probă din magazinul H&M, din City Park Mall. Autorii ar fi fost doi copii, surprinși pe camerele de supraveghere, iar în rucsac tânărul avea acte de la firmă, chei și un Ipad, blocat cu cod. Bărbatul oferă recompensă pentru oricine are informații de orice fel. ”Miercuri, pe la 20:15, în magazinul H&M din City Park Mall, din cabina de probă mi-a fost furat rucsacul (negru, Nike) de către doi copii. Au fost surprinși pe camere. Aveam lucruri foarte importante inclusiv acte de la firmă, chei si un Ipad (blocat cu cod). Am făcut plângere la poliție pentru a începe urmărirea dar VĂ ROG, dacă aveți informații de orice fel AJUTAȚI-MĂ! Ofer recompensă!” este mesajul disperat al tânărului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti uituc...
1
1
Cine fura azi un ac, maine fura un rucsac!
2
0
Aloo city mall ? Mai Spuneti ne cum va plac cei 2 lei furați la propriu in parcare ? Bagi bonul , n ai nimic de plata , te duci direct la mașina , nu e coada deci ieși rapid și când sa se ridice bariera nu se ridica ca vezi doamne a trecut 1 minut și trebuie sa plătești ! Dai cu spatele , blochezi pe toată lumea !
4
4
Cartierul Coandă e aproape, sigur sunt de acolo
2
0
Da tu ce mm păzeai? Dacă dormi asa îți trebuie
6
5
acum este si ignoranta pagubitului, data viitoare sa sufli si-n iaurt, nimeni nu-si lasa rucsacul in cabina de proba si merge prin magazin sa se uite la alte haine. Te-ai gandit ca hotii fura din rucsac si atunci cand ai rucsacul pe umar?darmite sa lasi rucsacul nesupravegheat
4
2
Doi mwiști nu doi copii!
4
1
Actele erau stenograme de la niste convorbiri dintre Arahat si Raffilanul plus Catu din timpul sezonului de moda CHINA VIRUS
2
7
Am fost la City si badyguardul se milogea sa ii dau ceva ca are nevoie de bani ca nu stiu ce a patit . Nu era batran avea vreo 25 de ani. Am vrut sa i dau 5 lei dar voia 50 mai si negocia al dracu. Puradeii aia care au furat erau precis ai unuia care trebuia bagat la canal. Stat National Legionar si se rezolva.
8
1
Draga cetatean tu impreuna cu mamica ta sa le faceti ceva rusinos la toti cei de la paza care din greseala nu au pazit toate cabinele de proba din tot mall-ul......ai grija cand probezi ceva sa anunti paza sa iti pazeasca ciorapei
5
2
Niste etnici croncani au executat un obicei traditional e***c de a lua ce nu e al lor. Sunt educati in familie sa tina la obiceiuri. Chiar EU pune botu si sponsorizeaza
13
1
pai si tu ce-ai pazit ? de ce ti-ai alsat rucsacul in cabina nesupravegheat? ce daca esti in mall, nu stii ca astia sunt mai hoti ca tig@nii?
12
3
De ce paza mall-ului ii lasa sa intre?? Alooo, nu vedeti ca sunt mana in mana?? Toti puscariasii si toti analfabetii sunt angajati la firma de paza.
13
2
Doi t****i, e***e roma, culoarea cealalta. Spune-ti adevarul!
13
1
Sunt cete de p*****i in Mall care stau geana. Aloo, paza … adminitratia?? Luati pielea de pe oameni cu chiriile de lux dar nu sunteti in stare sa le oferiti clientilor securitatea.. Marlanilor.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108