REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi soți au fost atacați cu un topor de un consătean, la Ghindărești

Doi soți au fost atacați cu un topor de un consătean, la Ghindărești

Victor ROTARU 21 mai 2024 | 00:00 1179

Tot mai multe scandaluri au loc pe fondul consumului de alcool. Ivan Z., un scandalagiu din Ghindărești, a fost la un pas să omoare un consătean, cu care, de-a lungul timpului, a avut mai multe conflicte. Agresorul a lovit victima cu un topor, fiind la un pas să-i curme viața, despicându-i genunchiul în două. A ajuns în spatele gratiilor, pentru tentativă de omor.

Doi soti au fost atacati cu un topor de un consatean, la Ghindaresti

Ivan Z., în cursul unui conflict spontan, generat de atitudinea sa agresivă și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-a agresat pe Gabriel S., lovindu-l cu tăișul unui topor, provocându-i leziuni corporale vindecabile în circa 15 zile de îngrijiri medicale. A atentat și la viața soției victimei, pe care a îmbrâncit-o şi a lovit-o când a intervenit în apărarea soțului său, moment în care a dat-o cu capul de asfalt. Potrivit informațiilor noastre, nu ar fi prima dată când Ivan Z. l-a agresat pe Gabriel S., însă, de această dată, se pare că Ivan S. a vrut să încheie orice socoteală cu Gabriel S.

Agresorul și-a recunoscut fapta

Fiind audiat în calitate de suspect, agresorul a recunoscut săvârșirea faptelor de care a fost acuzat, dar a invocat faptul că ar fi fost provocat de cele două persoane. Acesta a declarat că era în stare de ebrietate.

Doi soti au fost atacati cu un topor de un consatean, la Ghindaresti

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Ivan Z. la 4 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor în forma tentativei, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adică Mona spirt medicinal este băutura preferată a cartalilor..
2
0
Pai de ce cu executare.mai avea coada ?
1
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436