REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi teribiliști s-au dat în stambă în traficul rutier din Ovidiu! VIDEO

Doi teribiliști s-au dat în stambă în traficul rutier din Ovidiu! VIDEO

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:27 626

Nu există zi fără accidente rutiere la Constanța. Din păcate, unele se transformă în reale tragedii, iar multe dintre nefericitele evenimente se petrec din pricina neatenției și teribilismului. Și, din păcate, se pare că unii șoferi tot nu vor să ia aminte și continuă să se joace cu viețile lor, dar și cu ale celorlalți participanți la trafic.

Un conducător auto a considerat că anumite cazuri nu trebuie să rămână în ”anonimat”, motiv pentru care a decis să trimită pe adresa cotidianului ”Replica” de Constanța niște imagini surprinse pe DN 2A, în Ovidiu, pe 24 septembrie. Mai exact, în jurul prânzului, un autoturism marca BMW, închis la culoare, și un Mercedes cu numere de Franța s-au șicanat și urmărit în trafic. În video se poate observa cum, la un moment dat, BMW-ul chiar pătrunde pe contrasens pentru a-și prinde ”partenerul de joacă” din urmă. ”Camera de luat vederi de la maşină a înregistrat, în data de 24 septembrie 2017, acţiunile unor tineri teribilişti care în localitatea Ovidiu se şicanau şi se întreceau iar semnele de circulaţie nu aveau însemnătate. Imaginiile vorbesc de la sine”, a spus martorul, considerând că astfel de evenimente sunt, pe bună dreptate, periculoase.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai in cazul acesta ar trebui mai multi sanctionati, cel care opreate in fata farmaciei pt ca nu are voie sa stationeze in acea zona si ii obliga pe ceilalti sa treaca linia continua, cel care filmeaza pentru ca a trecut linia si evident conducatorul bmw care a trecut linia continua dubla.
0
0
Stire ieftina...iar legislatia nu ti specifica , ca ai obligativitate in oras sa mergi pe banda 1 si nici pe autostrada.atata timp cat am viteza legala merg unde vreau.
0
0
RROMania patria tiganilor
1
0
dar tu asta de filmezi ce viteza ai prietene?
1
2
da ma idiotilor dar pentru ce e banda 1 de mers? banda 1 e aia de langa trotuar . 95% dintre soferi chiar daca banda 1 e goala ei tot pe banda 2 stau si merg si incet ca nu se uita in oglinzi si daca te grabesti tre sa ii depasesti pe interior , daca ii claxonezi mai fac si mufa aia ca nu intelege de ce ,pun pariu ca si pe autostrada daca merg tot pe banda 2 merg ca asa sunt ei niste soferi idioti ! mai dtm soferi de weekend 95% dintre voi , mergi in mm pe banda 1 daca e libera
3
1
daca te uiti si mai bine, vei vedea ca cel din fata porneste avariile cand ajunge in fata farmaciei, asa cum multi o fac si te forteaza sa tai linia continua. Nu mai luati apararea cocalarilor cu BMW.
3
1
Daca ii vedeti figura celui cu BMW-ul va edificati. Daca il mai si auziti vorbind, situatia e clarificata total. Un purtator ilegal de creier.
15
0
Ala cu bmw e un drogat care a omorat un copil acum cateva luni la lumina
8
1
Daca ma uit mai bine la secunda 58 si cel care filmeaza a trecut linia continua, sunt deacord ca unii gresesc si din cauza lor altii nevinovati o pot pati, dar cel putin atunci cand pui o astfel de filmare, vetifica mai intai ca tu esti in regula.
9
3
masina tiganilor , camatarilor , proxenetilor , drogatilor
18
2
pai sa ia atitudine cei de la Rutiera,au toate datele si probele . poate aflam cum au fost penalizati ''smecherii de 2 bani'',interlopi.
14
1
2min45s timp pierdut degeaba, absolut nimic nou, circulatie normala
3
12
Ala cu numar de franta e un copil vai pula lui un slabanog inalt care i-a luat ma-sa si ta-su masina si ala cu bmw tot un copil este , doi terminati.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108