REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Doi tineri BEŢI au ESCALADAT un STÂLP de ELECTRICITATE, în Vama Veche, crezând că-i Everest. VIDEO

Doi tineri BEŢI au ESCALADAT un STÂLP de ELECTRICITATE, în Vama Veche, crezând că-i Everest. VIDEO

Replica API 6 iulie 2020 | 23:47 3515

Alcoolul împletit cu teribilismul poate avea uneori consecințe fatale. Câțiva tineri au epuizat, probabil, toate metodele de distracție pe litoral și au decis să se dea în stambă. Doi dintre ei, crezând că dau dovadă de un mare act de bravura, s-au urcat pe un stâlp de electricitate. Lucru destul de periculos și pentru o persoană aflată în deplinătatea forțelor, astfel că pentru niște adolescenți beți turtă putea să fie fatal. Evenimentul a avut loc în weekend, la Vama Veche.

Stațiunea Vama Veche a reprezentat de-a lungul timpul locul celor boemi, stațiunea iubitorilor de muzică rock, folk și a celor care adoră să prindă un răsărit de soare din cortul strâmt, înconjurați de sticle goale de bere. Dar, la fel ca majoritatea litoralului românesc și acest colț de rai s-a… manelizat, nu neapărat din cauza acordurilor orientale, ci din cauza celor care au înțeles altfel ”libertatea” pe care o ai în Vamă.

Cine urcă în vârful stâlpului e… jmecher?

O gașcă de adolescenți puternic alcoolizați nu a găsit altă metodă de distracție decât aceea de a se urca în vârful unui stâlp electric. Fără să ia în seamă pericolul acestei încercări… alpinistice, doi tineri au încercat escaladarea acestui mic ”Everest”.

Doar cel din urmă dovedindu-se îndeajuns de vrednic să ajungă până în vârf. Cu toate că se se aflau pe o plaja privată, nimeni nu i-a oprit din această încercare, cei ocupați cu ordinea mulțumindu-se doar să îl apostrofeze pe cel care a filmat toată această ”aventură”, de parcă cine ştie ce faptă bună ar fi făcut!

VIDEO:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi tineri santem viitoru tari
3
2
sunt cei care no vor plati noua pensia peste cativa ani. Vai de mamitica lor ca mai degraba ii gaseti morti prin sant inaite de vreme.
3
1
Pe fire nu au pus mana ? Vroiau adrenalina ?
2
0
de ce nu au masca
2
1
Subiect de mare interes, pentru babute de la scara blocului...
5
3
Trebuie ca Autoritatile , Familiile , Scoala sa se implice masiv , altfel problema devine grava !!!!
6
0
baaaa..., am trait s-o vad si pe asta. Asta ce se bate ca stalpul nu este primarul din vama ?
2
0
Droguri ,drogati si "talentati".Sunt multi talentati pe acolo.Romanii au talent.
4
1
decat basini, pitiponceala si cocalarie cum gasesti la fratelli, zoom, nuba, mai bine 2 tineri nebuni care se cocoata pe un stalp in Vama.
10
0
Virgile, asa e ca nu prea iesi din casa nu? Ala e totemul cu bec din Vama. Se escaladeaza de oameni de ani de zile. Ala e scopul lui. Cine atinge ultima parte a totemului e campion. Dar na. Tu lucrezi la Replica si esti prost
12
2
Si n-au crapat.
5
4
astanu. nimic.Am cunoscut o gagica care s.aurcat pe masa si a incercat sa zboare.mi.a zis chiar ea,a doua zi era numai julituri,si cind am intrebat.o ce.a patit mi.a spus ca avea impresia ca poate zbura.Q.E.D!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108