REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Doja Cat a răbufnit pe live, după ce lumea a aflat de dragostea ei secretă

Doja Cat a răbufnit pe live, după ce lumea a aflat de dragostea ei secretă

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 955

Doja Cat l-a atacat verbal pe Noah Schnapp, actorul din Stranger Things, după ce acesta a făcut publice mai multe mesaje private, în care Doja Cat își declara dragostea pentru un alt actor din același serial.

Doja Cat

Recent, Noah Schhnapp a publicat pe TikTok un videoclip în care acesta prezenta mesajele private pe care le avea cu Doja Cat, în care aceasta își declara interesul față de actorul Joseph Quinn. Mai târziu, actorul a șters videoclipul de pe contul său de TikTok.

Urmărește și alte întâmplări din live-urile lui Doja: Doja Cat, transfigurată și cu părțile intime la vedere, în cel mai recent live pe Instagram. A izbucnit în lacrimi

Care a fost răspunsul cântăreței

Totuși, Doja Cat a decis să răspundă. Într-o transmisiune live de pe Instagram, cântăreața l-a atacat direct pe Schnapp, dar i-a îndrumat pe fanii ei să nu-l atace fizic sau verbal, deoarece Schnapp, în vârstă de doar 17 ani, „este doar un copil”.

Aceasta și-a început live-ul de pe Instagram spunând că a încercat să facă un videoclip lung de trei minute pe TikTok, dar nu a reușit. Totuși, a decis să pornească o transmisiune live pe Instagram și a sperat că cineva va înregistra tot discursul.

Doja Cat i-a atras atenția tânărului că nu este normal să distribui conversațiile private ale altor oameni, mai ales în spațiul online.

Mesajul pe care Noah Schnapp l-a arătat internetului o prezintă pe Doja Cat întrebându-l pe actor „Noah, poți să-i spui lui Joseph să mă caute? Stai, nu. Are prietenă?”

Schnapp a răspuns: „Dă-i mesaj direct.”, dar Doja Cat ar fi făcut asta, problema era că „nu-i știu contul de Instagram sau Twitter, așa că n-am unde să-i dau mesaj”.

Până acum, nici Schnapp sau Quinn nu au răspuns videoclipului sau comentariilor făcute de Doja Cat atât pe baza imaginilor postate de Schnapp, cât nici pe baza transmisiunii live făcute de către cântăreață, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272