REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DOLIU ÎN POLIŢIA CONSTĂNŢEANĂ

DOLIU ÎN POLIŢIA CONSTĂNŢEANĂ

Replica API 23 decembrie 2019 | 01:39 670

După o lungă suferință, duminică seară, subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic.

În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/apel-umanitar-o-tanara-din-constanta-angajata-in-politie-are-nevoie-de-ajutorul-nostru-pentru-a-trai-410573/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit mai mor si militienii astia
0
1
Dumnezeu sa o ierte. Respect
0
0
Oameni buni respectati tragedia acestei fetei !----lasaticuvintele urite deoparte !
3
0
Cata sifoane bag eu la nita si teliceanu de la parchetul constanta cata spaga am dat la sefii de la transporturi si nu pot ajunge din ta major la subinspector.
1
2
Asa sa patiti toti cat mai repede!
1
11
Sa va fie rusine pentru toate vorbele urate care le-ati spus si le-ati scris, romani nenorociti fara lipsa de respect.
6
2
Dumnezeu sa o ierte ca ea mai sunt sute poate mii de cazuri in tara asta de cacata ajungem sa ne milogim ca sa traim nu putem sa avem tratamentul necesar ca acesti cacati de la conducere nu aproba finantarea medicamentelor tratamentelor ca sunt scumpe
6
1
dumnezeu sa o ierte? dar a preacurvit sau ce alte 9 pacate a savarsit? ce femeie intra in militie? aia injura la fiecare 5 minute. cine ar intra intr-un astfel de mediu? cineva care e sora cu lenea si prefera salariul de bugetar, locuinta de la stat, hainele de la stat, vacanta de la stat si fumigenele in extrasezon.
2
16
Un copil ambitios si muncitor..fiecare pas al carierei sale a insemnat munca si multe sacrificii...Djmnezeu sa o odihneasca iar familiei multa putere pentru a trece de aceasta tragedie!
13
1
Dumnezeu sa o ierte !
8
2
dumnezeu nu exista! daca exista, nu lasa un copil nevinovat orfan de mama. ce sa ierte dumnezeu? sa se ierte pe el insusi, daca exista si e atotputernic, de ce nu face nimic?
4
7
Esti unul din tigani acestei tari, un animal care doar atat poate
20
1
So fut in cur.
4
31
Din proprie exp in aceeasi situatie politia nu a facut Nimic !----numai indicatii de la bietii colegi in rest zero ! ----Imi pare rau ptr o tinara cu viata in fata Dzeu s-o ierte si condoleante fam !
10
3
Pacat de tineretea ei si de clipele groaznice prin care trece familia! Cat despre partea cu "sa o ierte Dumnezeu" cu ce putea sa greseasca o biata mama incat sa pateasca o asemenea grozavie?! Toate aceste obiceiuri credeti ca ajuta la altceva decat la plata unor rate pentru limuzinele de lux ale popilor fara scrupule care iau bani chiar si de pe urma unor asemenea tragedii? Trec anii si nu invatam nimic, familia avea nevoie de ajutor din partea prietenilor, colegilor si nu in ultimul rand, din partea statului care in loc sa impoziteze bisnitarii de popi, goneste batrane din piata.
20
7
Dumnezeu sa o odihneasca! Nu am cunoscuto dar nu are cum sa nu te marcheze o asa veste. Pacat. Era mult prea tanara si cu un copil mic. Dumnezeu sa intareasca familia
23
2
SINCERE CONDOLEANTE! DUMNEZEU SA O SIBE IN PAZA!
27
3
Dumnezeu sa o ierte!
31
2
Sa te ia Domnul la ceruri in perioada Craciunului e un semn ca va fii iertata de toate pacatele ei. Acum, Dumnezeu sa i intareasca pe cei aptopiati si pe cei care au indragit o! Mare e puterea Ta si bunatatea Ta ,Doamne si toate se fac dupa voia ta! Amin!
31
1
Dumnezeu s-o ierte . Sincere condoleante familiei
37
0
Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Condoleante familiei indurerate!
31
1
Tiberiu Marius, esti retardat? Este vorba de moartea unei fiinte!!!
16
0
Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei!
31
1
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
38
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614