REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

DOLIU în presa constănțeană! Un fost jurnalist s-a SINUCIS

DOLIU în presa constănțeană! Un fost jurnalist s-a SINUCIS

Replica API 15 februarie 2020 | 19:24 811

Doliu în presa constănțeană! Un fost jurnalist s-a sinucis! O veste șoc a întristat presa constănțeană după ce fostul jurnalist, Cosmin Bele a decis să-și pună capăt zilelor. Cosmin era de câteva luni în depresie după ce și-a pierdut soția, din pricina unei boli. Ea era totul pentru el și, din momentul în care a pierdut-o, viața lui nu a mai fost la fel. Cosmin a plecat din Constanța și se stabilise la Timișoara. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Timiș Online, fostul jurnalist în vârstă de 44 de ani a mers sâmbătă în Gara de Nord din Timișoara, a așteptat să vină un tren de marfă și s-a aruncat în fața lui.

De altfel, fostul jurnalist și-a anuntaț pe facebook intenția de a-și încheia socotelile cu viața pentru a merge alături de soția lui „Puiuka mea, acum chiar vin la tine”, se arată în mesajul de adio al lui Cosmin Bele . Nu de puține ori, posta pe facebook imagini și mesaje pentru soția sa, mesaje din care reieșea faptul că nu putea trece peste pierderea suferită. „Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut INGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA...TE VOI IUBI MEREU, INGERASH DRAG”, a postat Bele pe 9 februarie. Cosmin Bele a lucrat la Radio Constanța, TV Neptun, Antena 1 și Ziua de Constanța.

Dumnezeu să-l ierte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un boschet care s-a omorat pentru o stramba, oricum viata lui nu facea doua parale.
2
2
Jurnalist?!?... Ingersash...puiuka
3
0
tv neptun e terminat, de cand nu mai este mazare pe felie s-a terminat cu tv neptun, si au pus pe liber jurnalistii de acolo
3
0
cam imi dau seama ce fel de jurnalist a fost daca a lucrta si tv neptun...
5
2
Pacat ptr ca oameni tineri nu rezista greutatilor vietii ----Viata are perioade bune dar si perioade grele !----Dzeu sa-l ierte !
12
1
Cand esti prea spalat pe creier de societate si nimeni nu te invata ca nimeni in afara de tine nu este mai important intr o viata, aici ajungi. Sa te omori pt altcineva, e prostie si spalare pe creier indubital. Pe langa faptul ca romanul e labil psihic de cand se naste, in prostia lui nu accepta moartea sub nici o forma, si sta ca proasta si isi plange mortii de parca s a terminat pamantul. Jalnic si comic in acelasi timp.
8
8
Cosmin chiar a fost un om bun. Dumnezeu sa il odihneasca!
13
2
Bele chiar a fost jurnalist! Si unul bun, nu ca analfabetii din oras cu vreun blog care ciugulesc pe sub mesele psd-istilor. Mare pacat. Intr-un fel a fost ucis de coruptia si prostia care domina presa locala, in care jurnalistii care injura penalii sunt pe lista neagra.
26
6
Dzeu sa te ierte! Amin.
17
1
Daca dintre noi doi moare unul eu ma mut la tara!
8
7
Dar mai intai mata
14
5
Asteptam cu mare interes sa procedeze la fel si Zagoneanu de la Ziua.
5
25
doar ca nu a inteles ca puiuca lui e la dumnezeu si el a ajuns la mine
8
28
Tu chiar esti bolnav psihic
41
4
Bine ca ne-am curatat de el
5
39

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218