REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOLIU la IPJ Constanța: Ion Pricop a MURIT răpus de Covid

DOLIU la IPJ Constanța: Ion Pricop a MURIT răpus de Covid

Replica API 18 martie 2021 | 21:37 12562

Ion Pricop, unul dintre cei mai apreciați oameni din IPJ Constanța, a încetat din viață miercuri, 17 martie. A fost infectat cu COVID-19, însă, din păcate, nu a putut învinge boala. Ion Pricop era cunoscut ca un om bun și cald, tot timpul cu zâmbetul pe buze, și un coleg deosebit.

Colegii, dar și cei care l-au cunoscut, au rămas cu amintirea unui om fericit, optimist și bine dispus tot timpul.

Ion Pricop ieșise la pensie în urmă cu câțiva ani.

Fiica lui Ion Pricop: Lumea asta a devenit mult mai săracă

”Azi,17 martie 2021, la ora 01:00, lumea asta a devenit mult mai săracă în momentul în care tăticul nostru s-a dus în Rai. A plecat la ceruri să ii facă pe ingerași să râdă, așa cum ne făcea tot timpul pe toți cu caracterul lui frumos. A fost cel mai iubit soț, tătic și bunic și va trăi veșnic în amintirea noastră. Un om extrem de bun, săritor, blând și iubitor care merita mai mult de la viața asta crudă. Nu am cunoscut un om mai bun și mai pozitiv ca tăticul meu în viata asta și nici nu voi mai întâlni...avea o vorbă bună pentru fiecare, se dădea peste cap să fie totul bine pentru cei din jur și el se punea pe ultimul loc. Covidul îi răpește șansa unui priveghi frumos și decent așa cum merită. Tati, te iubim!”, a transmis fiica lui Ion Pricop.

Cine vrea să își ia rămas bun de la Ion Pricop este așteptat joi, la ora 11:50, în fața bisericii "Sf.Parascheva"(zona Kaufland) sau la cimitir începând cu ora 12:20.

Redacția REPLICA transmite familiei îndoliate CONDOLEANȚE!

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
60 ani, pensionar de la 55. Asta, ca sa nu ti mai chinui neuronii si asa putini. Te ai linistit, poti dormi la noapte?
2
0
Tu esti prost sau doar te prefaci ? La Onesti a fost un caz de luare de ostatici si poate doar mata aia care a fatat un prost ca tine putea sa intervina asta numai daca tactu folosea prezervativul. Un idiot ai iesit
3
0
S-a vazut in cazul de la Onesti ce greu e da fii poltist. S-au facut de rasul curcilor, si au murit si 2 oameni nevinovatii. Deci stres si responsabilitate de sus pana jos. Sanctiunile, pe masura: parte mutati in biroul de alaturi, parte mutati la Bucuresti.
2
7
pt cei care comenteaza aiurea despre bietul om. Era un caratcer deosebit si a fost respectat si ca politist si ca om. Referitor la cei care cred ca este usor sa ajungi politist si sa stai 30 de ani intr-o profesie plina de lipsuri si privatiuni, va invit sa incercati si voi. Dar sunt sigur ca 99 la suta nu veti reusi. PS - pensia politistilor este pensie militara nu speciala, iar pensiile militare exista de pe vremea lui Cuza. Mai cititi si voi, ca doare si va ridica si nivelul intelectual....hateri hastagisti cocliti
13
0
Cam tinerel pentru pensie. Am cautat pe net dar nimic despre varsta. Eram doar curios.. Se pare ca e un subiect tabu. Ca sa nu mai zic de cuantumul pensiei.Acum ai inteles de ce se comenteaza rautacios fe catre cei care nu-l cunosc? D-aia
1
9
Ma uit la comentariile dumneavoastra si nu vad decat rautate,ura si prostie!Multi dintre voi nu la-ti cunoscut dar improscati cu noroi atat familia cat si pe el.Rusine celor care denigreaza oameni pe care nu-i cunosc!
21
0
Sper sa iti moara si tie parintii..sa vedem cum ai vorbi de ei..dar probabil ca nici nu ai,ca un rahat cu ochi ca tine a fost adus pe lume din greseala..probabil maica-tii nu i-a reusit avortul si na..
12
1
Dumnezeu sa-l ierte .A fost un om bun, un politist cu inima mare. Sincere condoleante familiei.
16
0
Putori care ies la pensie la 45 ani, majoritatea fac si cumul pensie speciala cu salariu special dup-aia.
2
29
nu-l stiam , dar fi-sa parca vorbeste despre maica Tereza... pana la urma era un fost militian.
4
25
Manca pensie degeaba, pe jandarimi de prosti ii scoate la pensie la 45 de ani
2
28
Relu , sa te ia Covid-ul , prostule
12
1
Sal fut in cur
1
34
Dumnezeu sa il odihneasca!
21
1
da cine spune ca trebuie sa inveti carte ca sa te faci politist? a de ajuns sa stii sa colorezi o carte fara sa depasesti conturul!!!
3
41
Condoleante familiei, cu siguranta Doamne, Doamne i-a pregatit o functie la intrare in Imparatia Sa
22
3
Cu adevarat un om cum rar intalnesti. Dumnezeu sa-l ierte !
36
3
Dumnezeu sa-l ierte!
35
1
Dumnezeu sa-l ierte ! Un Om cu mult caracter !
36
1
Dumnezeu sa-l ierte . Sincere condoleante familiei
36
2
Dumnezeu sa l ierte !! A fost un om bun, un fost politist cu inima mare.
36
2
Felicitari pt articol! Asa au putut afla multi dintre fostii colegi despre disparitia prematura a lui nea Ion. A fost un om foarte bun si respectuos. Dumnezeu sa l ierte! Drum lin, nea Ioane!
43
2
Dumnezeu sa il odihneasca! Nu imi vine sa cred, ca a plecat asa de repede dintre noi
37
2
Sincere condoleante!
41
2
Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
42
2
A fost un OM bun ! Un politist si un coleg deosebit ! Un familist model ! Prea devreme si la o varsta la care mai avea multe de realizat , ne-a parasit nea' Ion Pricop ! RESPECT ! Condoleante familiei !
59
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108