REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DOLIU la Tribunalul Constanța! A MURIT judecătoarea Mirela CARAPCEA!

DOLIU la Tribunalul Constanța! A MURIT judecătoarea Mirela CARAPCEA!

Replica API 26 februarie 2021 | 17:11 9566

Judecătoarea Mirela Carapcea, care s-a luptat cu statul pentru asigurarea, în mod gratuit, a tratamentului cu medicamentul Stivagra, a murit.

sursa foto:adevarul

”Cu sufletele pline de adâncă durere anunțăm trecerea în veşnicie, după o grea şi îndelungată luptă cu boala, a dragei noastre colege, Mirela Carapcea, magistrat dedicat profesiei timp de aproape 25 de ani. Chipul blând, căldura sufletească și prietenia cu care ne-a înconjurat vor rămâne veşnic în amintirea noastră! Cu gândul şi cu sufletul, întregul colectiv al Tribunalului Constanţa este alături de familia îndoliată. Odihnească-se în pace!”, transmit colegii de la Tribunalul Constanța. Mirela Carapcea avea 48 de ani.

În 2016, a primit ajutor financiar de la Consiliul Județean Constanța

În 2016, Mirela Carapcea a fost diagnosticată cu melanom malign stâng flancul stâng în formă agresivă avansată cu grad mare de risc. Costurile la clinicile la care a mers pentru a fi supusă unor intervenții chirugicale (trei la număr) au fost destul de ridicate, fapt pentru care a cerut sprijin financiar la Consiliul Județean Constanța. Și l-a obținut, suma oferită fiind de 7.512 euro și a reprezentat acoperirea diferenței de plată neachitată pentru prestarea serviciilor medicale oferite în luna mai 2016 de către bolnavă în cadrul clinicii Christoph Hoeller MD Viena, dar și pentru achitarea costurilor servicilor medicale pentru evaluarea medicală conform programării din 18 iulie 2016 în cadrul clinicii Medicale Anadolu din Turcia.

În trecut, Consiliul Superior al Magistraturii a făcut apel la solidaritatea magistratilor si a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutarea judecatoarei, având nevoie de o nouă interventie chirurgicală, de urgență, pentru îndepărtarea ganglionilor limfatici, costuri ce se ridicau la suma de 20.000 euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O pensie speciala si o cheltuiala mai putin.Pentru unii observ ca Statul i-a cam luat de crescut pana la moarte.
6
6
era inevitabil sa nu comenteze si pirnaiasii!! toate leprele, toti infractorii...........ei faceau faptele si ea......ce trebuia sa faca? sa ii ierte! Ordinarilor, un pic de respect!
10
5
Dumnezeu l-a luat si pe tata militar de cariera . A facut AVC dupa ce a citit motivarea doamnei din articol, care spunea ca ajutoarele la trecerea in rezerva a lu tata, sunt premature ca sa le primeasca . A asteptat tata 10 ani . Cat trebuia sa mai astepte ? Vor discuta amandoi in ceruri acum . Dupa cum se vede, Dumnezeu, daca nu da o plimbare cu triciclu, le da o alunitza . Dumnezeu sa o ierte si sa ii fie tarana usoara si ei si lu tata !
8
3
da nu o lasai sa se mai chinuie cata lume a nenorocit cu ani grei de puscarie nenorocita
1
13
nu avea imunitate ?
5
7
Dumnezeu sa o ierte! Dar de ce DNA nu se sesizeaza cum a platit Consiliul Judetean suma si de ce? In alte cazuri se sesizau. Dar de ce nu plateste Consiliul Judetean ptr toata lumea care are nevoie de tratamente. Trebuie sa fii judecator?
21
5
Dumnezeu sa o ierte si sa aiba grija de sufletul ei. O cunosteam, este din Harsova
7
3
Rip.Sistem de doi lei din romanica ce mai este de zis......
8
1
Dumnezeu sa o ierte! Asa de tanara...
8
2
A ramas CHARLIE CHAPLIN singur, saracu. Poate de acum inainte, i-si schimba si el , pantalonii aia gri jegosi, pantofii aia jerpeliti, si bluzele alea care miroseau a transpiratie de la o posta...acest neingrijit de om. Pentru decedata, o mare doamna, o prezenta frumoasa, D-ZEU SA O IERTE..
8
5
Dumnezeu sa o odihneasca !
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218