REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DOLIU la Universitatea Ovidius! A MURIT conf. univ. dr. Gabriela Lilios

DOLIU la Universitatea Ovidius! A MURIT conf. univ. dr. Gabriela Lilios

Replica API 17 ianuarie 2021 | 18:00 37198

Deși nici nu a început bine, anul 2021 lovește dur comunitatea academică de la Universitatea Ovidius din Constanța.

Conferențiarul universitar doctor Gabriela Lilios, de la Facultatea de Farmacie, a încetat din viață sâmbătă, în urma unei boli incurabile cu care s-a luptat de ceva timp. Avea 53 de ani. Gabriela Lilioș era medic primar în Medicina de Familie.

Colegii din cadrul Universității „Ovidius“ Constanţa au transmis un mesaj de condoleanţe familiei și tuturor celor care au cunoscut-o:

„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului conf. univ. dr. Gabriela Lilios, din cadrul Facultății de Farmacie.

Cu o importantă activitate profesională didactică și de cercetare, desfășurată timp de 13 ani în cadrul acestei facultăți, conf. univ. dr. Gabriela Lilios a publicat 12 cărți la edituri recunoscute atât în țară, cât și în străinătate, precum și un număr important de articole științifice, cu impact la nivel internațional și național.

Conf. univ. dr. Gabriela Lilios s-a remarcat prin contribuția semnificativă în realizarea de colaborări internaționale, fiind, de asemenea, membru în organizații științifice și profesionale de prestigiu din țară și de peste hotare.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace!“

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nebunie in anii aia cu arestarea lui taralunga urmata de arestarea lui lilios, cu insigna anticoruptie a lui rugina, cu recunoasterea lui girtu in fata senatului universitatii a infractiunilor comise intr-o admitere, cu urletele lui girtu ca e facatura arestarea lui taralunga ca nu s-a gasit plicul,desi procurorii gasisera plicul la a doua perchezitie. DAR, cel mai castigat dintre toti a fost girtu. Este prorector de aproximativ 6 ani. a manipulat totul in favoarea lui. asta inseamna sa fii un aroman cinic. Cinste tie, Mihai Girtu. felicitari.
0
0
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
0
0
Dumnezeu sa il ierte si pe profesorul Nicolae Dura de la teologie
1
0
Dumnezeu sa o ierte !
1
0
Vad ca e medic. Cumva s-a vaccinat in faza I? Intreb si eu.
0
4
La mai multi.Ca ea si ca jegu da UNC.
2
7
O nenorocita.
5
9
Tragedia mare in familiile Rugina si Girtu. Au acordat medalia de onoare unui razboinic sociopat.Soldat al coruptului Taralunga. Personajul Gheorghe Taralunga, zeul intruchipat al infatuatului Girtu si infractorul Sorin Rugina. Poate ne ajuta constelatia universului si ii ia si pe cei doi din lumea celor vii ca sa se mai curete aceasta societate plina de putregaiuri ca Girtu si Rugina.
4
6
Dumnezeu sa o ierte si sa odihneasca!!!
11
1
Un om de mare valoare, mare pierdere
6
3
Dumnezeu s-o ierte pe ea ca pe Ghita nu
6
1
Dumnezeu sa o ierte !!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218