REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dolj: Trei consilieri locali din CL Craiova, excluşi din PNL

Dolj: Trei consilieri locali din CL Craiova, excluşi din PNL

Victor ROTARU 13 februarie 2024 | 00:00 195

Biroul Politic Local al PNL Craiova a decis excluderea din partid a trei membri - Marian Vasile, Cosmin Corâţu şi Mădălin Voicinovschi, care au şi calitatea de consilieri locali în CL Craiova.

Dolj: Trei consilieri locali din CL Craiova, exclusi din PNLPNL

Potrivit unui comunicat transmis de preşedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea, decizia a fost luată ca urmare a încălcării de către cei trei a prevederilor Statutului Partidului Naţional Liberal, în sensul în care ei au refuzat să susţină în CL Craiova proiectele PNL.

"În calitate de membri ai Biroului Politic Local al PNL Craiova au refuzat în mod repetat să participe la activităţile partidului la care au fost convocaţi de organismele de conducere în subordinea cărora se află sau din care fac parte, încălcând astfel prevederile articolului 25, litera e) din Statutul PNL. De asemenea, deşi conducerea PNL Craiova a decis că bugetul pe anul 2024 al municipiului Craiova, în forma prezentată de Primăria Craiova, nu reprezintă valorile şi ideile liberale şi nu respectă dorinţele şi interesele cetăţenilor care au votat PNL şi că toţi consilierii PNL vor depune amendamente pe care cetăţenii le-au cerut şi care au fost apoi discutate în cadrul partidului, cei trei consilieri nu au respectat această decizie, ceea ce înseamnă încălcarea prevederilor articolului 26, alineatul 2, litera b). Ca urmare, în conformitate cu prevederile articolului 26, alineatul 1, litera h) din Statutul PNL, Biroul Politic Local a votat propunerea de excludere din partid a lui Marian Vasile, Cosmin Corâţu şi Mădălin Voicinovschi", se precizează în comunicatul citat.

Conform statutului, propunerea Biroului Politic Local al PNL Craiova a fost înaintată către Biroul Politic Judeţean care urmează să se pronunţe în termen de cel mult 30 de zile, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436