REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dominic Thiem rămâne optimist, în ciuda incertitudinilor generate de pandemia de coronavirus

Dominic Thiem rămâne optimist, în ciuda incertitudinilor generate de pandemia de coronavirus

Replica API 13 aprilie 2020 | 23:06 939

Tenismanul austriac Dominic Thiem, aflat pe locul al treilea mondial în momentul în care clasamentul ATP a fost îngheţat, reuşeşte să rămână pozitiv în ciuda izolării la domiciliu, impusă din cauza pandemiei de coronavirus, informează L'Equipe.

"Sunt sigur că avem învăţăminte de tras după o asemenea perioadă. Sper că societatea va învăţa din toate acestea, iar noi vom realiza că globalizarea dusă la extrem, când totul devine prea mare şi prea repede, nu reprezintă o bună soluţie. Nu este bine pentru planetă, nu este bine pentru oameni. Sper că vom reveni la ceva mai acceptabil, mai responsabil în viitor", a spus Thiem într-un interviu acordat unuia dintre sponsorii săi.

În aşteptarea revenirii în competiţie, Thiem îşi umple timpul cum poate: "Rutina mea nu este foarte spectaculoasă în acest moment. Dorm destul de mult, fac exerciţii fizice şi încerc să ies şi să alerg în fiecare zi. Termin destul de devreme, în jurul orelor 17:00 sau 18:00. Apoi, direct pe canapea şi la televizor. Dau telefoane sau mă joc pe Playstation cu prietenii. FIFA 20 a fost probabil principala mea activitate din ultimele zile. Suntem un grup de 14 prieteni şi jucăm online. Este distractiv", a dezvăluit austriacul.

Chiar dacă recunoaşte că îi lipseşte o viaţa socială normală, Thiem apreciază şi părţile bune pe care i le oferă izolarea: "Petrec mai mult timp alături de familia mea, de fratele meu şi de câinele meu. Sunt lucru pe care nu am atât de des ocazia să le fac, aşa că mă bucur de acest timp petrecut alături de ei".

Finalistul ultimei ediţii a Openului Australiei nu îşi face prea multe griji în legătură cu nivelul de joc pe care îl va avea la reluarea competiţiei. "Am jucat foarte mult tenis în viaţa mea. Nu este dificil să-ţi păstrezi forma. În momentul în care mă voi putea antrena cu o minge, senzaţiile vor reveni foarte repede", asigură tenismanul austriac, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212