REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

„Don Juan” din showbiz, amenințat cu violul de liderul grupării Sportivilor

„Don Juan” din showbiz, amenințat cu violul de liderul grupării Sportivilor

Replica API 24 februarie 2021 | 23:22 2168

Un personaj nou apărut în lumea mondenă, care s-a făcut remarcat la un show matrimonial, a fost amenințat de unul dintre liderii temutei grupări a Sportivilor, care a anunțat, pe un site de socializare, că, din răzbunare, este dispus să întrețină relații sexuale cu el. Acesta a descris, în mod explicit, cum intenționează să-și sodomizeze victima, scrie spynews.ro

Un scandal monstru, izbucnit recent în lumea intrelopă românească, i-a pus față în față pe frații Mircea și Vali Nebunu, liderii grupării Sportivilor și un interlop din Oradea, cunoscut sub numele de Romi Neguș. Culmea, este că Neguș e chiar finul lui Mircea Nebunu și cu toare acestea și-a amenințat nașul că îl bate „cu o mână” și chiar ar fi adunat o „armată” de 120 de oameni, care urmau să-i atace pe membrii „Sportivilor”, care au mers la Turda, pentru o înmormântare.

În afara acestui incident, cele două tabere s-au răfuit exclusiv pe site-urile de socializare. Într-un ultim live făcut de Vali Nebunu, intrelopul bucureștean i-a reproșat lui Romi Neguș faptul că l-a pus pe Nelson Mondialu să facă live și să-l amenințe. „Ce să ne facă nouă baba aia mucegăită de Nelson? Poate îl violez pe băiatul lui”, a spus Vali Nebunu, care a descris, în mod explicit, detaliile violului.

Fiul lui Nelson a devenit cunoscut publicului după ce a apărut într-un show matrimonial. În același timp, pentru a fi mai convingător, Vali Nebunu povestit că este un infractor foarte periculos, care a înjunghiat oameni, a comis tentative de omor, jafuri armate și a organizat bătăi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba avem noi ca tiganii borati se taie intre ei? Sa fie la ei acolo. Da ti stiri cu oameni care fac ceva. Canta, danseaza, fac acte de caritate, nu toti tiganii borati si zdrentele care o ard pe bani.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367