REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

‘Dorel’ de la Poliţia Locală a încurcat taloanele maşinilor: proprietara unui Logan circula cu actele unui Chevrolet!

‘Dorel’ de la Poliţia Locală a încurcat taloanele maşinilor: proprietara unui Logan circula cu actele unui Chevrolet!

Replica API 10 septembrie 2019 | 17:47 455

A constatat dandanaua când a oprit-o Poliţia Rutieră

A constatat dandanaua când a oprit-o Poliţia Rutieră

„Te simţi bine acum, dom’le, te simţi bine? Mai dă-mi o amendă dacă tot ai aşa o plăcere deosebită! Aşa i-am zis ăluia de la Poliţia Locală, acum două săptămâni, când m-a amendat pentru 5 minute cât am oprit neregulamentar. Eram şi cu copilul în maşină, i-am explicat că am ceva de luat de la un magazin din zonă, că n-am unde să parchez...” – cam în acest ton îşi începe relatarea o femeie, B.E. Până aici, nimic extraordinar! Adică, dacă a încălcat regulile, merita amenda, chiar dacă, pe de o parte, înclinăm să îi dăm dreptate că locurile de parcare sunt o problemă încă nerezolvată la Constanţa.

Însă, pe măsură ce continuă istorisirea, realizezi că întreaga situaţie pare desprinsă dintr-un film de comedie, în care întreg universul pare să comploteze împotriva actorului principal, în cazul de faţă şoferiţa B.E. „După două săptămâni, adică acum câteva zile, mă opreşte Poliţia Rutieră şi îmi cere actele la control. Îi întind talonul, permisul... Poliţistul se uită şi îmi repetă: ‘Doamnă, daţi-mi actele maşinii la control’. Deja îmi imaginam că face mişto de mine, că s-a vorbit cu ăla de la Locală, să mă pedepsească pentru că am ţipat la el… Îi spun că doar ce i-am dat actele, că le are în mână. Dar poliţistul insista: ‘actele, actele’. ‘Domnule, faci mişto de mine?!’, zic eu, la care el, foarte serios: ‘Nu, doamnă, dar ce mi-aţi dat dumneavoastră sunt actele unui Chevrolet, iar dumneavoastră sunteţi la volanul unui Logan’. Vă daţi seama că am rămas cu gura căscată, am cerut actul, să îl văd, pentru că nu am nici un Chevrolet, nu are nici familia mea, nici cunoscuţii mei…”, mai relatează femeia.

După câteva momente de stupefacţie, B.E. realizează ce s-a întâmplat şi îi comunică şi poliţistului: „Acum două săptămâni, când am luat amenda de la Locală, mai erau şi alte maşini parcate neregulamentar. Una dintre ele era un Chevrolet. Poliţistul de la Locală ne-a adunat actele de la toţi, nu cumva să fugim şi să nu mai apuce să scrie amenzile! După aia, când a returnat actele, le-a încurcat. Vă daţi seama... după ce vă verifică actele oamenii legii, vă uitaţi vreodată ce acte vă înapoiază? Sincer, vă uitaţi? Eu nu mă uit niciodată. Iau actele şi le bag înapoi în torpedoul maşinii sau în portofel... Probabil că nici proprietara Chevroletului nu s-a uitat, că de acum două săptămâni şi până în prezent mă căuta careva să facem schimbul de acte”, mai povesteşte B.E., care a luat legătura cu reprezentanţii Poliţiei Locale, pentru a găsi celălalt şofer (tot o femeie). „Ce să mai zic? Un căscat poliţistul de la Locală! Acum aştept să facă ei verificările în actele cu amenzile din data respectivă, să identifice cealaltă persoană. Asta ca să nu mai spun că poliţistul de la Rutieră a reacţionat: ‘Nu ştiu ce să vă spun. Nu ştiu cum să procedaţi… e un caz în premieră’. aşa mi-a spus”, a conchis B.E.

De precizat că Poliţia Locală face, într-adevăr, demersuri pentru găsirea persoanei cu Chevrolet, aşa încât actele să fie schimbate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Milfeta pare o soferitza model daca la fiecare 2 saptamani este oprita de politie. Suptul nu e tot una cu condusul miss mahala
5
2
Mare necunoscuta este limba romana pentru unii. Cum dracu ati trecut prin scoala!? Propun infiintarea unui premiu celui care creaza un program, introdus obligatoriu in toate device-urile, iar atunci cand esti prost, acesta sa se blocheze ptr a nu permite tuturor netotilor sa-si epateze ineptiile.
2
0
catre AC autorul articolului de fata am o rugaminte face pe legea 544 parca -accesul la informatia,,,,, catre primarie Constanta sa va comunice incasariel intro luna a parcarii prin sms astfel valoare totala incasari din care cat a revenit primariei sa vedeti ce surpriza o sa avem purtatorii de rol ai constantei-daca nu santeti cumva si voi la permise de parcare cu ecuson o zii splendida sa aveti
3
1
Asa este cand sunt angajati numai prietenii ,rudele ,neamurile nu este examen pe bune.Excat ca comisarii de la din Cazul Caracal au divortat ca sa ajunga unul sef. Si la final se observa cat de copetent a fost
9
0
Ce sa le ceri acestor paznici care au vazut prea multe filme cu politisti..singurul lor scop in acest oras e sa jupoaie lumea de bani..foamea e mare de unde sa rasara astatia stalpi si nema locuri de parcare...lasati baieti ca la anul sunt alegerile!
10
3
Nu vrei tu sa ne mai scutesti pe noi astia de pe facebook si sa nu mai interpretati voi politisti legea cum va convine voua adica sa faceti legal din alb negru si daca nu stii intreaba si tu cum e perceputa politia de populatia tari adica de aia care va platesc ma bugetarule.Spun asta pentru ca am rude in politie si cunosc ce venituri legale au,ce au realizat si cum traiesc.
6
3
N.ai ce sa le ceri unora cu 8 clase . Probabil era tot ala care a facut un proces verbal unui " volkswagin "
7
3
Esti un bou deosebit...cred ca tu circuli cu ma-ta in caruta de esti asa destept....
5
8
vacuta de B.E. sa caute loc de parcare, asa toti avem treaba doar 5 minute si blocam traficul. sau sa mearga cu autobuzul. si cu talonul e si vina ei, verifici toate actele, asigurare..etc sa le ai. vac tot vaca
19
4
IZVOR NESECAT DE IMBECILI!!!
16
4
niste genii . luni dimineatala 7:30 erau 3 masini la o cafea la marco polo . viata grea ! nu mai salta masini ?
8
1
Politia din Romania, fie locala sau centrala, nu mai prezinta nicio garantie. Nu poti sa mai ai incredere intr-o astfel de institutie.
10
6
In mai multe orase mari ale Romaniei, politia locala te avertizeaza prima data, apoi te amendeaza. Vin respectuaosi, si iti aduc la cumostiinta ca esti parcat neregulamentar. Apoi daca insisti in prostie, vin si te amendeaza. La noi, targetul e mare. Parcarea este intradevar cu sms prin majoritatea oraselor din tara. Dar, de la ora 17 sau 20 pana la ora 08:00 si in weekend, gratis. De exemplu, in Sibiu, parcarea pe ora este 0,25 de euro centi plus tva pe ora. Pentru 24 de h, e 3 euro plus tva. Si nu, nu sunt montati stalpishori aiurea in drum. Pentru ca..... se poate
12
2
Juristi eruditi in sfanta si inalta scoala facebook. Eruditi in scoala analfabetismului,care nu au citit o pagina in viata lor, ne invedereaza aspecte penale. Exprimarea lor si ineptiile prezentate reliefeaza gradul de cultura.
14
1
Pentru hateri-juristi de internet, Legea politiei locale zice ca politistul local constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind oprirea, stationarea, parcarea autovehiculelor si accesul interzis, avand dreptul de a dispune masuri de ridicare a autovehiculelor stationate neregulamentar. Oricum, duduia care nu si-a verificat actele e din acelasi film cu politistul local...
23
1
Dorel si Dorela.
12
2
E si vina mahalagioaicei, actele se verifica la inapoiere.
25
3
Exprimare de jurnalist "Asa incat actele sa fie schimbate" ..... Ce sa mai spunem.... dorel de la politia locala si A C de replica,vreo diferenta? Nu cred. Asa incat.... ai de plm... pun pariu ca cel care a scris acest articol are clase cam cat politistul de la locala . ASTFEL INCAT fmm de mare jurnalist
14
0
Mozaic e creierul lui fagadau. Ati vazut uratenie la trecerea de pietoni de la universitate? Haideti sa ne minunam..ce prostie!
8
3
prosti sunt oamenii ca nu isi cunosc drepturile,cum pula mea sa le dai actele masini la retardatii astia care nu stiu nici sa mearga pe strada?Faceti in plm o plangere la parchet
12
11
Mozaic pe trotoar la universitate pe mamaia cand ploua aluneca lumea .fagabou incurca trafic.asfalteaza strazi bune
11
2
De cand are dreptul politia locala sa solicite documentele autovehiculului? Plangere la parchet pt uzurparea functiei,pt ca acum exista si probatoriul!
16
16
Juganaru cel mai retardat
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369