REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 23 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6648
18.4° Constanța Vineri, 23 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6648
 

DOREL e peste tot! Au ASFALTAT drumul, apoi l-au stricat pentru că au UITAT să facă podeţele

DOREL e peste tot! Au ASFALTAT drumul, apoi l-au stricat pentru că au UITAT să facă podeţele

Replica API 4 noiembrie 2020 | 00:21 2725

În foarte multe localități din Constanța, odată cu venirea alegerilor, primarii au funcție au devenit deodată foarte gospodari și au trecut la asfaltări și alte lucrări pe care nu le-au făcut timp de patru ani. Este și cazul satului Movilița, din comuna Topraisar, unde, după ce drumul a fost asfaltat și marcat, a fost spart pentru niște lucrări care trebuiau făcute înainte de asfaltare. Din spusele sătenilor, lucrul acesta nu se întâmplă nu numai în Movilița ci și în alt sat, Biruința.

Locuitorii comunelor unde se fac aceste lucrări sunt total nemulțumiți deoarece aceste lucrări le-au stricat total drumul asfaltat și sunt total neîncrezători că după terminarea lucrărilor, drumul va fi adus la starea de dinainte. ”Am așteptat atâta timp să ne asfalteze și nouă drumul, și acum când s-au îndurat înainte de alegeri să facă asta, au venit și au stricat treaba bună pe care o făcuseră. M-am săturat de toate promisiunile lor de dinainte de alegeri și sper ca după ce o să termine chestia asta cu tuburile, să asfalteze cum era înainte.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, un sătean nemulțumit.

Primar Topraisar: Așa au fost lucrările programate

Contactat de către reporterii Replica de Constanța pentru un punct de vedere în legătură cu această situație, primarul din Topraisar, Stelian Gheorghe, a declarat:

Primarul Stelian Gheorghe

”Sunt lucrări programate de mai mult timp, și pe care acum am reușit să le facem. O să facem niște rigole de scurgere, un fel de podețe care sunt tot pentru sătenii din aceste sate, să se scurgă apa cum trebuie și să nu mai existe inundații. Lucrările se vor termina până în data de 15 noiembrie și după aceea vom reface și asfaltul și drumul marcat.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARE GAINAR STELIAN G DOREL !!!
1
2
Bai, gunoaielor!!!!! Cine executa sau a executat lucrarea?
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539