REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DOREL LOVEȘTE din nou. RĂZUIEȘTE tencuiala de pe clădire, fără asigurarea zonei. VIDEO

DOREL LOVEȘTE din nou. RĂZUIEȘTE tencuiala de pe clădire, fără asigurarea zonei. VIDEO

Replica API 10 iunie 2021 | 00:46 2326

Pietonii care au circulat miercuri dimineaţă în zona Dacia, au fost nevoiţi să îşi păzească spatele şi capul de bucăţile de tencuială care cădeau de pe faţada unui imobil aflat în renovare. Şi asta pentru că un bărbat, cocoţat pe acoperiş, a bătut de zor cu un ciocan în peretele exterior al clădirii, pentru a scăpa de bucăţile de ciment care, oricum, stăteau să cadă.

Le-a căzut tencuiala în cap

Miercuri dimineaţă, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la numărul 104, în zona Dacia, un bărbat a efectuat lucrări de renovare la faţada unui spaţiu comercial. Fără să împrejmuiască zona sau să-i avertizeze în vreun fel pe trecători, bărbatul s-a cocoţat pe acoperişul imobilului şi, cu ciocanul din dotare, a început să spargă tencuiala veche, aflată în stare de degradare şi care ar fi început, oricum, să pice pe trotuar în curând.

În imaginile surprinse de un trecător se poate observa cum, pe acelaşi trotuar pe care cădeau bucăţile de tencuială, circulau şi pietonii, fiindu-le pusă viaţa în pericol. „Era să lovească trecătorii. Nu se uita unde cădeau bucăţile acelea. Nu era niciun semn care să ne avertizeze că zona reprezintă un pericol”, a explicat constănţeanul care a surprins imaginile.

Poliţia Locală face verificări

Reporterii Replica au luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Constanţa pentru a afla cine este responsabil de respectivele lucrări. Pentru că există mai multe autorizaţii emise de către Primărie pentru zona cu pricina, Poliţia Locală face verificări pentru a-l identifica pe vinovat. „Există mai multe autorizaţii acolo şi pe persoană fizică şi pe persoană juridică. Locul al fi trebuit să fie împrejmuit, clădirea acoperită cu o plasă. Poliţia Locală a trimis o echipă la faţa locului pentru a verifica situaţia”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Mai precizăm că, în trecut, în respectivul spaţiu comercial a funcţionat o brutărie-patiserie ce purta numele de “Appetit”.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dorelul sulii
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468