REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

DOREL nu mai știe în ce comună INTRĂ, oficial: VALU sau VALUL lui Traian?

DOREL nu mai știe în ce comună INTRĂ, oficial: VALU sau VALUL lui Traian?

Replica API 8 ianuarie 2022 | 23:09 10643

`Doreii` lovesc din nou. De data aceasta, greșeala vine din partea celor de la Drumuri și Poduri (Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța), care au montat limitatoare de viteză, fiind schimbate și indicatoarele cu numele localității de la intrare și ieșire. Numai că drumarii au pus indicatorul cu numele scris greșit. în loc de „Valu lui Traian”… au pus „Valul lui Traian”. Au remediat în scurt timp, însă.

Vineri, 7 ianuarie, echipele D.R.D.P. Constanța au finalizat lucrările de montare indicatoare rutiere de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h, pe drumul național DN 3, localitatea Valu lui Traian. Și, cum nimic nu se putea termina cu bine din prima,… "a tunat și i-a adunat…" .

„Dorel” în lumea indicatoarelor rutiere!

Dis de dimineață, în zi de sărbătoare, cei de la Drumuri și Poduri s-au apucat de treabă. De data aceasta, în localitatea Valu lui Traian, acolo unde aceștia au pus indicatorul greșit pe care scria „Valul lui Traian”.

Iată că, greșeala a fost remediată imediat ce aceștia și-au dat seama ce au făcut, astfel încât au schimbat după câteva ore indicatorul și l-au pus pe cel corect.

Reamintim că viteza maximă de deplasare în interiorul localității Valu lui Traian este acum de 50 km/h, iar în zona trecerilor de pietoni, de 30 km/h.

Cătălina PETRESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taranii tot iti fac flashuri chiar daca mergi cu 60. Va rog radare in aceste sate.
1
0
Asteptam rutiera si la noi la Valu , sa faca putina ordine , prea este haos !
5
2
Asteptam rutiera si la noi la Valu , sa faca putina ordine , prea este haos !
4
1
vreti viteza trebe centura ocolitoare.Stie primar cine castiga lucrarea,bani de la pnrr
4
1
Indiferent ca este DN sau E, in localitati viteza maxima admisa este de 50 km. Administratorul drumului, cu avizul politiei rutiere poate mari limita maxima a vitezei dar nu cu mai mult de 30 km.
2
3
voi ii spuneti DN 3 iar acolo vad scris E 81 , conform regulamentului rutier intre DN si E exista o diferenta inclusiv de viteze maxima admisa!!!
9
0
denumirea comunei poate se reduc si accidentele rutiere!
2
5
ziaristi lui peste prajit ! ce reportaj ati gasit
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212