REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dorian Popa, deranjat de o femeie care l-a rugat să-i schimbe bani în aeroport Video

Dorian Popa, deranjat de o femeie care l-a rugat să-i schimbe bani în aeroport Video

Valentina CAMARA 21 ianuarie 2023 | 00:00 1540

Dorian Popa a stârnit un val de controverse în mediul online, după ce a refuzat să îi schimbe bani unei femei în aeroport. Întreaga discuție a ajuns virală pe internet, iar fanii artistului nu s-au ferit să-și dea cu părea pe marginea subiectului.

Dorian Popa, deranjat de o femeie care l-a rugat sa-i schimbe bani in aeroport VideoDorian Popa

Motivul pentru care Dorian Popa nu a vrut să-i schimbe bani unei femei care l-a rugat să o ajute

Dorian Popa filma un vlog în aeroport în momentul în care o femeie l-a întrebat dacă îi poate schimba o bancnotă în euro.

Surprins de faptul că aceasta a început conversația inițial într-o limba străină, deși era româncă, artistul a refuzat-o. Ba mai mult, lovindu-se de insistența ei, a menționat chiar că va chema paza, în cazul în care nu este lăsat în pace:

"Femeia: Vreți să îmi schimbați acești lei în...10 lei în...

Dorian Popa: Păi de ce nu vorbiți în română, doamnă? Să vă schimb eu 10 ...euro? Dar n-am eu garanția doamna că euro ai dumneavoastră sunt ok. Vedeți că găsiți exchange aici.

Femeia: Păi așa îmi cere la magazin, vă rog frumos, îmi cere 2 euro!

Dorian Popa: Din gama 'la aeroport se poate întâmpla orice'. Doamnă, vă rog frumos, filmăm ceva. Ca să nu chemăm paza. Sărut mâna, mulțumesc. Trebuie să fii întotdeauna diplomat și să-ți faci dreptate cu diplomație. Până scoți colții, că dacă nu merge cu diplomație...", a fost discuția celor doi.

Clipul cu artistul, care s-a răspândit pe rețelele de socializare, a ajuns viral, iar reacția afaceristului nu a putut fi trecută cu vederea de cei de acasă. Dacă unii au fost de acord cu atitudinea lui Dorian, au fost și oameni care l-au criticat pentru că a refuzat-o pe femeie: "Pare că femeia a zis defapt că vrea să-i schimbe 10 lei... și apoi spre sfârșit că are nevoie de 2 euro să cumpere ceva. Deci e posibil de fapt ca ea să fi vrut să-i schimbe 10 lei în 2 euro", "Putea să-i dea de pomană 2 euro la câți bani are", "Nu putea să-i dea 2 euro la banii lui?", "Excepțional, foarte rar se falsifică bancnotele de 5, 10 și 20 de euro, deoarece sunt sume foarte mici! Cele mai falsificate sunt bancnotele de 50 de euro! Aici este cel mai mare risc!", "Reacție corectă", au fost doar câteva dintre mesajele fanilor, postate în mediu online.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gionutule, te cauta rudele colorate, pana si la filmari in aeroport. Daca iti cerea direct in tiganeste, sigur ii schimbai doi HEURO ... manca-mi-ai ...
4
1
periculoasa bagaboanta. Vroia sa pacaleasca tziganu borat cu doi euro. Sigur ca trebuie sa te pazesti mai ales cand esti carpit in kur.
11
1
Doriana, a fost tare in c****a
4
1
este pprost tare dorinel dar aici are dreptate.cind vine un boschet la tine vrea sa te faca de bani,sau de alte bunuri.mergi fara bani in buzunar,mai vine stai dreq acasa.nu e obligatoriu ca toate boschetarele sa mearga la plimbare in toata lumea si sa ne aduca cadou bolile pamintului.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212