REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dorian Popa, furat la propriul concert. „Sunt supărat cu spume“

Dorian Popa, furat la propriul concert. „Sunt supărat cu spume“

Replica API 27 august 2022 | 00:00 2962

Lovitură dură pentru Dorian Popa! Este supărat foc, după ce a căzut pradă hoților. Chiar în timp ce se afla la un concert, cântărețul s-a trezit că a rămas fără capacele de la roțile autoturismului, pe care doar ce și le achiziționase. Iată cum a reacționat Dorian Popa când a văzut că noua achiziție îi lipsește!

Dorian Popa, foto Facebook

De mai mulți ani, Dorian Popa postează zilnic videoclipuri pe platforma YouTube, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu ce se mai întâmplă în viața lui. Ei bine, de data aceasta, s-a declarat dezamăgit.

Dorian Popa, furat chiar la propriul concert

Dorian Popa și-a dus mașina la un control, acolo unde a descoperit că de la roțile mașinii lipsesc capacele pe care le achiziționase în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Chiar și așa, Dorian Popa a mărturisit că își va cumpăra altele, însă este extrem de dezamăgit de un astfel de gest.

”Nu pot să cred, sunt supărat cu spume. Într-un fel nu sunt supărat, pentru că ăsta e motivul pentru care pierdeam presiune. Mi-au furat căpăcelele de la roată, doar ce le-am cumpărat, știți când le-am cumpărat, cred că acum trei săptămâni, o lună. Stați liniștit, că o să-mi mai iau, că nu sunt scumpe”, a spus artistul.

Pe contul său personal de YouTube, cântărețul a povestit că urăște din tot sufletul furtul și i-a îndemnat pe toți cei care recurg la astfel de gesturi să meargă să muncească, pentru a-și achiziționa tot ceea ce își doresc.

Câți bani face Dorian Popa într-o singură lună

În cadrul unui podcast difuzat în perioada pandemiei de coronavirus, Dorian Popa a mărturisit că câștigă sume destul de mari din activitatea sa din mediul online, din postările pe care le face pe Instagram și YouTube.

Pe atunci, cântărețul a spus că primește în jur de 40.000 de euro pe lună: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube. Ei bine, pe de altă parte, vloggerul a spus că nu a mai plecat de cinci ani într-o vacanță.

Chiar dacă își permite vacanțe la care alții doar visează, a preferat să se concentreze pe muncă.

”Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim. Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte”, a spus Dorian Popa, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce cred unii publicisti ca pe noi ne-ar interesa ce face acest 'academician' al momentului ? Ce credeti despre noi, oare? Ca suntem cu deficiente mentale sau ce? Aveti interese sau ne testati rabdarea si inteligenta?
0
0
isi plateste taxele la anaf, nu mai comentati aiurea, a si dovedit ca o face. cat despre capacele alea, daca si asta e stire...ma sterg cu ea la cwr si dau sa pape la replika
0
0
Oare ANAF-ul doarme?
0
0
Cine-i boracul asta?
0
0
au capace. Jmecherii au jenti de aluminiu.
1
0
si anaful nu-l impoziteaza pe asta?
0
0
La munca, ciudatule
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108