REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doru Iordache: Ovanesian se dă Scufița Roșie, dar n-o mai halește nici lupul. Video

Doru Iordache: Ovanesian se dă Scufița Roșie, dar n-o mai halește nici lupul. Video

Mirela PASCAL 26 mai 2023 | 15:21 6186

Doru Iordache, consilierul primarului Vergil Chițac, dă de pământ cu Felicia Ovanesian, după ce fostul city manager a uitat că a făcut parte, aproape doi ani, din aceeași echipă și că a fost, practic, mâna dreaptă a primarului (gurile rele spun că ea ar fi condus de fapt orașul), după demisie. Ovanesian și-a pus poalele în cap și a ales să atace pe toate fronturile activitatea desfășurată de Vergil Chițac. Ceea ce face acum este văzut de Doru Iordache ca un desen animat, atribuindu-i Feliciei Ovanesian rolul de ,,Alice în țara minunilor, atunci când a venit în primărie, transformându-se, după demisie, în Alice în țara minciunilor”.

Doru Iordache: Ovanesian se da Scufita Rosie, dar n-o mai haleste nici lupul. Video

În debutul interviului, Doru Iordache a vorbit despre eliberarea din funcție a lui Cocargeanu, votată de consilierii PSD-PNL, în ședința de vineri, 26 mai.

Iordache: Aveam viceprimar doar de formă

”Viceprimar aveam doar de formă, pentru că nu mai avea activitate și îi fuseseră retrase toate atribuțiile. Era mai mult viceprimar cu numele doar. De altfel, dânsul mi se pare că este într-o dilemă, a fost încă de când a devenit viceprimar. L-am văzut la un miting organizat de un anume domn, unde avea o calitate incertă. Nu se știa dacă este prezent în calitate de viceprimar sau de cetățean. Nu a făcut parte din grupul nostru, al celor din primărie, care au coborât să discute cu protestatarii. Se dublase și devenise cetățean și protestatar. S-a văzut cu ochiul liber că în toată perioada mandatului lui Vergil Chițac, USR-ul nu a făcut nimic altceva decât și să continue campania electorală anti-Chițac, pe care au dus-o cu atâta sârguință în anul 2020 și s-a menținut cu același ton, puțin atenuat în primul an. Din ce am văzut din aparițiile din mass-media, cei de la USR și-au împărțit sarcinile și o parte din consilieri, precum domnul Ochiuleț, au dus această campanie anti-Vergil Chițac pe toate palierele. În acest context am avut  pe ordinea de zi un proiect. Consilierii au de ales dacă vor să păstreze în continuare o funcție de decor sau să lase locul altcuiva”, a spus Iordache.

Mai multe, în VIDEO de mai jos :

Referitor la alegerea unui nou viceprimar, Iordache a declarat : ”Decizia cred că este una politică și implică și PNL. În prezent există un protocol, un acord între PNL și USR. El este teoretic în vigoare, dar practic nu are obiect. Urmând logica firească a lucrurilor, din momentul în care USR încearcă, printr-o acțiune disperată, să strângă voturi pentru a-l face pe primar să își dea demisia, este exclus (n. red. să fie ales un nou viceprimar de la USR, precum Caragheorghe). Tot pe aceeași logică, va fi PNL, dacă PSD nu vrea să participe la guvernarea locală”.

 Iordache : Ovanesian a venit Alice în țara minunilor și a plecat Alice în țara minciunilor

Doru Iordache a vorbit și despre Felicia Ovanesian și a venit cu o serie de replici, ca urmare a declarațiilor publice făcute de aceasta, uitând de unde a plecat și că a făcut parte din aceeași echipă, pe care, în urmă cu câteva luni o lăuda. ”Eu am avut o relație bună cu Felicia Ovanesian. Ea când a ajuns în primărie, a venit ca Alice în Țara Minunilor, iar de când a demisionat și a plecat a ajuns Alice în Țara Minciunilor. Văd și eu ce declarații face. Se înscrie în linia de hate, pe care o vedeam prezentă sub diferite forme în genul acesta de mesaje, atât pe Facebook, din diferite surse, unele asumate, unele mai puțin, dar și preluate de anumiți lideri politici locali, cum ar fi cei de la USR. N-a fost o dragoste între ei. USR-ul a cerut un an de zile cu orice ocazie posibilă demisia doamnei Ovanesian și l-a forțat pe cât a putut de mult pe Vergil Chițac, să se descotorosească de ea, ceea ce primarul nu a făcut. Doamna Felicia Ovanesian și-a dat în final demisia. Și-o mai dăduse de două ori înainte, dar n-a dus-o până la capăt. Presupun că dacă ar fi făcut demersurile până la capăt, primarul i-ar fi semnat-o”, a precizat Iordache.

Vezi VIDEO mai jos:

Ovanesian apare Scufița Roșie în pădure, se duce cu hrană la bunicuța, numai că ce să vezi ?! N-o mai halește nici lupul

Mai mult, acesta mai spune că Ovanesian apare ca Scufița Roșie în pădure, se duce cu hrană la bunicuța, numai că ce să vezi, n-o mai halește nici lupul. ”Acum domnia sa apare ca Scufița Roșie în pădure, se duce cu hrană la bunicuța, numai că ce să vezi, n-o mai halește nici lupul. Nu știu cine s-ar mai ralia la demersul ei acum. Văd că are un discurs politic. Folosește frânturi de adevăr pe care le știe de când era city manager. Dă niște verdicte apocaliptice, pentru care altfel, dacă o întrebai acum 4-5 luni, avea altfel de soluții. Se pronunță cu totul și cu totul contrar față de cum o făcea atunci. Dacă facem o analiză a tuturor ieșirilor dânsei, reiese că ea era cea mai bună, era o victimă și că n-a mai suportat. Aceasta este imaginea pe care vrea să și-o clădească. În realitate, Capra cu Trei Iezi a plecat și ca să nu mai riște și-a luat și cei trei iezi cu care venise și face acum opoziție politică. Surprinzător, l-am văzut pe domnul Vlăescu, care a fost mâna dreaptă a dânsei, într-o vizită inopinată, la Spitalul de Boli Infecțioase, în calitate de cetățean, de vreme ce a cerut suspendarea activității. Face turul orașului și se duce la sediul paralel de Constanța, unde se află doamna Ovanesian, ca să mai producă niște postări pe Facebook. Mie nu mi se pare interesant”, a mai spus Iordache. ” A fost ciudat că Felicia Ovanesian nu a semnat acordul de confidențialitate. Înseamnă că a avut și un alt plan subsidiar. Cu siguranță caută o candidatură. Prin pozițiile pe care le are și prin mesajele pe care le dă își oferă serviciile adversarilor politici”, a mai spus Iordache.

Vezi VIDEO mai jos :

Cum a  luat Ovanesian teren de la Fin.Co.Ge.Ro

Este Primăria Constanța un focar de… corupție : ”Dacă nu ai dovezi ar fi bine măcar să te abții de la verdicte d-astea. N-am ce să comentez. Încep să cred sunt declarații politice. Nu poți, din poziția de avocat, să fii întrebat de foștii tăi critici dacă l-au apărat pe Giurgiucanu, și tu să spui că „Da. L-am apărat, dar n-am luat de la el niciun teren. ”Eu aveam de luat niște bani de la Fin.Go.Ge.Ro.” Hai să ne gândim cine e Fin.Co.Ge.Ro., avem de plătit vreo 30 de milioane. De euro, nu de lei. Și plătim și acum. Ea spune că “Fin.Co.Ge.Ro avea o creanță la Giurgiucanu și așa am luat eu terenul. Și cred că s-a dus ea odată. E o poveste, ce pot să zic!”, a spus acesta.

Vezi VIDEO mai jos:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436