REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

DOSAR la Constanța: HOȚII au ajuns să SMULGĂ GRATIILE! Declarația unui MARTOR care a URMĂRIT din UMBRĂ!

DOSAR la Constanța: HOȚII au ajuns să SMULGĂ GRATIILE! Declarația unui MARTOR care a URMĂRIT din UMBRĂ!

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:42 508

Era în bucătărie, cu lumina stinsă!

Era în bucătărie, cu lumina stinsă!

Cinci persoane au fost condamnate, de către instanța de fond, la pedepse privative de libertate, ei primind între 3 și 5 ani. Aceștia au fost trimiși în judecată la data de 4.10.2018, pentru mai multe fapte de furt calificat. Însă, decizia nu este definitivă, urmând a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe 24.10.2019.

Fiind audiat, un martor a precizat că, în noaptea de 22 spre 23.08.2018, în jurul orei 23.50, se afla la fereastra bucătăriei apartamentului său situat la parter, cu lumina stinsă, ocazie cu care a observat doi tineri, unul dintre ei purtând mănuși de protecție, care se deplasau dinspre parcarea din fața blocului, către grădina din lateralul blocului. Având în vedere că, potrivit rolii.ro, unul dintre tineri purta mănuși de protecție, precum și faptul că grădina din lateralul blocului are accesul restricționat, fiind împrejmuită, a continuat să-i observe pe cei doi tineri a căror comportament i s-a părut suspect. La un moment dat, martorul a intrat în discuție cu cei doi tineri, solicitându-le să plece, ocazie cu care unul dintre tineri și-a motivat prezența în acel loc, spunând că dorește să-și facă nevoile fiziologice. Imediat cei doi s-au îndepăr t at de zonă. În continuare, martorul a auzit un zgomot dinspre o alee din spatele blocului, astfel că pentru a vedea exact ce se întâmplă a mers la fereastra dormitorului, moment în care a auzit și mai bine zgomotele produse. A strigat în direcția respectivă și imediat a ieșit din apartament pentru a merge să verifice ce se întâmplă. Ajungând în dreptul aleii de unde se auzeau zgomotele, alee cu acces tocmai din grădina unde îi observase pe cei doi tineri cu puțin timp în urmă, a constatat că gratia ferestrei de la bucătăria apartamentului vecinei sale, era smulsă și aruncată pe trotuar. Imediat a anunțat-o pe vecina sa de acest aspect. Întrucât martorul i-a observat îndeaproape pe cei doi tineri, și le-a reținut semnalmentele, a fost invitat la sediul Poliției Municipiului Constanța, ocazie cu care i-a fost prezentată o planșă fotografică cu persoane suspectate de săvârșirea de furturi din locuințe cu un astfel de mod de operare. Din planșa fotografică matorul l-a identificat fără ezitare pe numitul C.C.Ș., ca fiind unul dintre cei doi tineri văzuți în noaptea de 22 spre 23.08.2018. Apoi, în urma anchetei, oamenii legii au stabilit ca este vorba despre un grup format din 5 persoane, care au spart mai multe locuințe, în general prin escaladare. Acum urmează a se judeca apelul, pentru ca pedepsele să rămână definitive.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie intrebat Bombonel care a abrogat legea 18.
2
0
oare de ce nu opun in vigoare legea 18 care spunea ca trebuie sa justifici averea dobindita ??? Au abrogat-o si fura de sting toti , de la mic la mare.
6
0
Mult tupeu la hoti. Cum mai pot fi reabilitate astfel de exemplare ?
11
0
E grea munca frate.Dorgurile costa,bautura costa,pariurile costa,pacanelele costa,asa ca ce sa faca hoti aparati de pesede,ce stiu cel mai bine,la fel ca pesedeii;Fura!
6
2
Astia sunt niste hoti ordinari bine ca au fost prinsi,problema este ca legea aia data de PSD. ALDE prin care primari si directori de la stat sunt lasati sa faca ce vor fara sa ii intrebe nimeni inca mai exista,practic guvernanti in loc sa lupte contra coruptiei din institutiile statului au legalizato.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212