REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DOSAR PENAL: Evaziune fiscală și LUCRĂRI fără autorizație la Waves Beach!

DOSAR PENAL: Evaziune fiscală și LUCRĂRI fără autorizație la Waves Beach!

Replica API 7 iunie 2021 | 00:00 9168

Polițiștii Secției 1, împreună cu reprezentanți din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii de Mediu și lucrători ai Poliției Locale Constanța, în noaptea de 5 spre 6 iunie a.c., au desfășurat o activitate de verificare a unei societăți comerciale, care desfășoară activități de tip Beach Bar în municipiul Constanța. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Waves Beach din Faleză Nord.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că societatea în cauză nu deține autorizație de funcționare și construcție, iar, la momentul controlului, operatorul economic nu respecta obligația de a utiliza aparate de marcat și de a emite bonuri fiscale.

Totodată, acesta nu a putut prezenta facturile pentru stocul de marfă existent, fapt pentru care bunurile au fost sigilate, în vederea continuării cercetărilor. În urma acțiunii, polițiștii au sancționat contravențional 5 persoane, care își desfășurau activitatea în cadrul societății, conform Legii nr. 55/2020.

În continuare se efectuează verificări cu privire la branșamentele de apă și curent electric de către comisarii O.P.C. Constanța, respectiv cu privire la deversarea apei uzate de către lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și efectuarea unor lucrări de construcție fără autorizație emisă de organele competente.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O plaja de drogati zoom Beach asta
2
1
Cum adica ma:nu are autorizatie de constructie,nu emite bonuri fiscale,nu are factura la marfa,pai este vreo lege pe care omul asta o respecta?.
9
1
Toate boraturile de bici bar deverseaza in Mare apele residuale si toaletele ecologice. Verificati verificati verificati....
12
3
Lasa ca se da bon fiscal la zoom cand iei sezlong
21
6
Care Costea? Smecherul de la abadl?
8
1
Uite asa jegurile astea fura tara asta.
18
0
Oho, si cate mai sunt
18
0
Cat ai zis tu domnule Costea ca esti tare ,uite ca ti-ai gasit nasul ,mai stii cat eram colegi si nu veneai nici macar o ora pe zi la munca ,dumnezeu nu doarme ..vezi sa nu ajungi ca FULGI!
22
0
Ce urmeaza, ce urmeaza, schimbari la sectia 1. De ce n-o-ti sta voi linistiti. Va apropiati prea mult de o zona interzisa.
6
7
Daca nu ati dat spaga, v au calcat.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102