REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

DOSAR PENAL în cazul incidentului de la Acvariu! O tânără turistă a ajuns la spital

DOSAR PENAL în cazul incidentului de la Acvariu! O tânără turistă a ajuns la spital

Replica API 16 august 2019 | 00:36 313

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul incidentului de la Acvariul din Constanţa!

Amintim că a fost panică joi, 15 august, la Acvariul din municipiul Constanța, din zona Cazino! Geamul unuia dinte bazine s-a spart, iar o tânără a fost rănită.

Totodată, precizăm faptul că, în zona respectivă, unde a avut loc incidentul, nu este cameră de supraveghere. Bazinul avea 4 tone de apă, 4 metri cubi de apă, și, în urma spargerii, cioburile au rănit respectiva minoră, care se afla cu spatele la bazin.

Conform primelor cercetări ale poliţiştilor, acvariul a cedat pur şi simplu, iar apa care a ţâşnit, împreună cu cioburile, au rănit-o pe minora de 16 ani, din Brăila. Tănâra a fost transportată la spital cu plagă membru inferior.

Datele oferite de oam,enii legii infirmă astfel declaraţia directorului Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bîlbă, care a susţinut că cineva ar fi aruncat cu un obiect în acvariu, iar din acest motiv s-ar fi spart.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/panica-la-acvariul-din-constanta-o-persoana-ranita-dupa-ce-a-fost-spart-un-bazin-399994/

A.C., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Balba pupincuristule plateste tu din buzunar daunele turistei. Cu banii de reparatii ce ai facut, i ai bagat in buzunar.
2
1
s-au terminat lebedele si mi-ear foame de peste proaspat, ca toata lumea mananca congelat
0
0
Pina la urma geamul s-a spart asa tam - nism fara ca el sa nu fie supus unei actiuni externe?
4
0
nivelul de civilizatie in romania...cum draq pana acum a rezistat geamul si de ziua marinei s a spart? mai lasati ma cu calculele voastre lxlxh ..numai filizofi in tara asta de kkt
5
0
Dati amenzi celor care bat disperati in geamurile acvariilor. Am vazut parinti ce isi lasa copiii sa se sprijine pe tot geamul acariului, sa le loveasca cu mana si cu diverse jucarii. "Sa se bucure si copilul."
8
2
Ooops, atotstiutorul si policalificatul urbei a fost prins cu minciuna? Isi repara el imaginea si averea cu noile fonduri pentru extindere, nu de alta dar i s-a cam perimat parcul auto personal.
13
1
Sa faca plangere pt tentativa de omor dar sa nu plece acvariul in Anglia
1
4
Fagabou incurca traficu cu sensuriunice
13
6
Pai la ce v.ati fi asteptat de la "cel mai pasionat si bine pregatit director"? Pai cum nu calculat el L x l x h plus presiunea exercitata si forta gravitationala?!?!?!...dezamagitor...
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212