REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosar PENAL pe numele lui Stila SARAFU, după SCANDALUL din stradă

Dosar PENAL pe numele lui Stila SARAFU, după SCANDALUL din stradă

Replica API 27 octombrie 2020 | 12:05 2697

Stila Sarafu, dat pe mâna polițiștilor după scandalul din stradă! Recent, Sarafu a făcut show în stradă, potagoniste fiind alte două femei. El a postat un clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum afaceristul se îndreaptă furtunos spre mașina în care se aflau cele două, aruncând în autoturism un lichid închis la culoare, aflat într-o sticlă, cel mai probabil... urină.

Cele două femei, Alexandra Ceară și fosta soție a afaceristului Viorel Done, Maria Done, au formulat plângere la poliție pe numele afaceristului.

Ce spun oamenii legii!

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către 2 femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare.

Citește și:

Stila SARAFU LOVEȘTE din nou: SCANDAL în stradă, cu două FEMEI. VIDEO!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maria Done o sugace nespalata si sugatoare. Face treaba buna dar miroase.
2
0
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
3
0
Marika asta este mai zdreanta...mai panarama decat toate zdretele...curvele pe care le vedeti la show-urile din televiziuni
7
0
Stila si ionut vanghelici sunt forta pe judet
5
2
Si eu vreau sa fiu violat de Marica, in fiecare seara daca se poate! Cam jigodita ea asa , dar tot imi doresc sa ma violeze in fiecare seara daca se poate
4
0
Cum ajung si eu la Marika, as vrea sa ma violeze si pe mine putin
4
0
Bravo fetelor! Ce ati reusit voi 2 pizde nu a reusit nimeni! Macar dear fi sa l zguruie putin pe asta! Ca prea se credea craiul strazilor din Constanta. Vad va a scos si postarile jignitoare sarafu....o fi fost sfatuit...hahahahha
2
0
Hai mokanele, nu te arati deloc! Cred ca esti chiar celebrul Stila...
3
0
Sa i sugeti pula lui Stila si voi si sotiile care vorbiti pe neadevar
0
6
Ce procuror il sustine, nu suntem toti habarnisti
3
1
Sifonul Constantei
8
0
Nu intrleg de ce s a bagat curva de Marica in discutia asta? Ce vrea Marica ? Sa se faca cunoscuta aceasta curva laudaroasa pe pulile care le baga in ea. Sa ti fie rusine Marica ca ai violat toti copii din oras.
8
1
si da de mancare la un procuror. scapa.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108