REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DOSAR PENAL pentru o clădire „trântită“ în buricul târgului, deşi există ORDIN DE ÎNCETARE a lucrărilor!

DOSAR PENAL pentru o clădire „trântită“ în buricul târgului, deşi există ORDIN DE ÎNCETARE a lucrărilor!

Replica API 24 ianuarie 2018 | 00:05 522

Poliția Locală Constanța a sesizat unitatea de parchet cu privire la o persoană fizică și o persoană juridică care nu s-ar fi oprit din continuarea executării unor lucrări de construcții, chiar dacă exista un ordin de sistare a lucrărilor. Una din clădiri se află în imediata vecinătate a hotelului Ibis, de lângă plaja Modern.

„În perioada 15.01.2018 -23.01.2018, Direcția Generală Poliția Locală a sesizat unitatea de parchet competentă material, cu privire la o persoană fizica TBM și o persoană juridică SC E SRL, care au încălcat prevederile articolului 24, din Legea 50/1990 republicată, continuând executarea lucrărilor de construcții, după ce a fost dispusă sancțiunea complementară de oprire a executării acestora prin proces verbal de constatare și sancționare a contravenției, precum și pentru executarea de lucrări de construcții într-o zonă în care a fost instituit un regim de protecție - sit urban, zona peninsulară Constanța. Menționăm că, în conformitate cu prevederile articolului 32, alineatul 4 din Legea 50 /1991 republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, s-a solicitat organelor de urmărire penală să dispună oprirea temporară a executării lucrărilor”, anunță Poliția Locală Constanța.

Din câte se pare ar fi vorba de firma SC Europroiect SRL, care a construit în imediata vecinătate a Hotelului Ibis din Constanța. Societatea îi are ca acționar ipe Skantzikas Ioannis cu 40% și pe Gioxas Antonios cu 60%.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la Mangalia Iorgus ar trebuii tras la raspundere pt tot ce a dat si a luat... Vecin cu tot poporul , pana si pe tasu la mutat cu tot cu pamant de la Galati la Mangalia hotul asta
0
1
hashtag salvaticonstanta mai multe acolo
1
0
Fugarul si mafiotul Mazare ,cu cei de la Mediu, de la Cons Jud,au sfirtecat Constanta!arata ca dupa bombardament!PARCUL DIN FATA SCOLII nr11 A FOST PUS LA PAMINT;acolo erau copaci de 60,70 de ani si rasi in citeva minute,iar Fagadau,a ignorat sesizarile locuitorilor!deci, a fost de acord cu jaful !distanta dintre blocul care se va ridica si cele din lateral, este de 1m!
6
2
Bai romanilor, va vindeti ieftin. Sunteti lacomi si o sa va dati seama cand onsa fie prea tarziu. O sa fiti ca palestieni, straini in tara voastra. Ce mai e de vanzare in Romania? Nimic. Poate doar aerul. Treziti-va macar in al 12-lea ceas. Inca nu-i tarziu. Cine construieste vsv de sc 11? Respecta limita de distanta?????????????????????
5
1
Proprietarii sunt turci. Grecii au vandut de vreun an
4
1
Dar faptul ca a blocheaza de luni de zile prima banda a unui drum public, si asa ingust si aglomerat, e legal? Pentru asta are autorizatie de la administratorul drumului? Politia circulatie, politia locala doarme? Astazi erau intinse corzile deasupra drumului! Chjar nu i vede nimeni! Nu mi am inchipuit ca nici macar nu au autorizatie de construire.
12
1
Astia sunt patronii de la Black Sea Suppliers, buni prieteni cu clanul Mazare...
11
2
parc distrus in fata scolii nr 11, pe Castanilor. Aceeasi mafie psd-ista de la Mazare la Fagadau.
15
4
Nu stiu ce ordin de incetare au aia, dar se pisa pe toti .Bv lor, au simtit ei ca sunt multi gutani in orasul asta care se vand pe 2 lei
18
1
Si in Olimp exista o constructie abandonata ce blocheaza o alee de pe vremea primarului moldovean.
9
1
Blocasera si o banda aia cu lucrarile
8
0
tara,,doar terenurile
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367