REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții cântărețului Nosfe de la Șatra Benz

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții cântărețului Nosfe de la Șatra Benz

Victor ROTARU, Andreea VREJOIU 18 octombrie 2022 | 00:00 8237

NOSFE, pe numele său Darius Vlad Creţan, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Acesta era membru co-fondator al trupei Șatra B.E.N.Z., prima trupă care a adus în România stilul de muzică trap, atât de în vogă la momentul de față. Apropiaţii spun că artistul nu s-ar fi confruntat probleme de sănătate, ba chiar cei care l-au văzut seara trecută (n.r. - 15 octombrie a.c.) mărturisesc că nimic nu prevestea tragicul incident. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Membrii trupei Șatra B.E.N.Z. au făcut anunțul trist în cursul zile de duminică, 16 octombrie, prin următorul mesaj: „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”

Vlad Darius Creţan, cunoscut ca Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Cei doi au și fost împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu puțin timp înainte de decesul artistului. Ajunsă în această situație dureroasă, cea care i-a fost alături artistului a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Apropiaţii spun că artistul nu s-ar fi confruntat probleme de sănătate, ba chiar cei care l-au văzut seara trecută(n.r. - 15 octombrie a.c.) mărturisesc că nimic nu prevestea tragicul incident.

Artiştii din România, în stare de şoc

Vedetele din România au fost şocate de pierderea colegului lor şi imediat au reacţionat pe reţelele de socializare. Printre cei care au ţinut să transmită un gând bun despre Nosfe se numără Speak, Adda, Liviu Teodorescu, JO, Ruby sau Smiley, dar și mulți alții.

„Unul dintre cei mai talentaţi şi muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut şi cu care am lucrat…a plecat…Toate gândurile bune către familie! Nu-mi vine să cred… NU POT! Condoleanţe familiei şi prietenilor! Odihneşte-te în pace bro că aici vei rămâne nemuritor! ”, a scris Speak.

„Doamne!!! Nu am cuvinte!!! Un om care a pus tot sufletul în muzica lui. Atât de muncitor şi determinat. Am lucrat împreună. Am scos piese împreună… nu am cuvinte. Nu pot… Doamne… Drum lin către stele!”, a transmis şi Adda.

„Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ţi-am cerut piesa aia de o aveam împreună, că trăseseşi strofa la ea şi m-a spart când am auzit-o. Nu mai apucăm să o scoatem. Arată-le la îngeri cine-i cel mare G. Te iubesc”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

„Sunt în șoc. Incredibil. Aveți grijă de voi și de liniștea voastră. E cea mai importantă. RIP, Nosfe. O să te iubim mereu!”, a fost mesajul artistei JO.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, potrivit IPJ Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e Replica și la restu echipei
1
1
nu.mi lipseste satanistul asta.deloc!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272