REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

DOSAR PENAL și ordin de PROTECȚIE în cazul FEMEII care și-a BĂTUT COPILUL! Video

DOSAR PENAL și ordin de PROTECȚIE în cazul FEMEII care și-a BĂTUT COPILUL! Video

Replica API 8 ianuarie 2022 | 23:25 2433

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care o femeie își bătea cu bestialitate copilul de 2 ani și o amenința că o omoară întrebând-o „unde este cuțitul”, oamenii legii din Constanța au luat la cunoștință, iar femeia a fost luată și dusă la audieri. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Pe lângă acest dosar penal a fost întocmit și un ordin de protecție. De asemenea, DGASPC a preluat fetița dar și pe cei doi frați ai acesteia.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

Dosar penal pe numele femeii și ordin de protecție

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.

Copiii au fost luați de DGASPC

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Video

Citește detalii aici:

ANIMAL, nu MAMĂ! O FEMEIE își BATE cu BRUTALITATE FETIȚA. Video

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are mai multe conturi fb Pune poze cu fetita si se da mama perfecta
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272