REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DOSAR PENAL! Un bărbat suspect de CORONAVIRUS a tăiat PLASA și a FUGIT pe geam: PRINS într-un MICROBUZ!

DOSAR PENAL! Un bărbat suspect de CORONAVIRUS a tăiat PLASA și a FUGIT pe geam: PRINS într-un MICROBUZ!

Replica API 18 martie 2020 | 00:00 3312

Secția 5 Poliție Galați, la data de 17 martie a.c., ora 22.50, a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galați, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă.

Un echipaj de poliție a mers imediat la fața și a identificat un bărbat, de 27 de ani, cetățean bulgar, care a declarat că, în seara respectivă s-a cazat la hotel, venind din Republica Moldova.

Ambulanța sosită la fața locului l-am a preluat și l-a transportat la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații.

În cursul zilei de marți, ora 14.55, poliția a fost sesizată despre faptul că bărbatul în cauză ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii in care era izolat, și a fugit.

După aproximativ 15 minute, polițiștii l-au depistat la ieșirea din municipiul Galați, într-un microbuz care se îndrepta spre municipiul București.

A fost transportat din nou la spital și polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În microbuz se mai aflau 6 pasageri care, împreună cu șoferul, au fost conduși într-un centru de carantină.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga "L.I" aceasta poza nu are legatura cu articolul... Cred ca va paste un dosar penal pentru publicare de fake news si fake photos....
1
1
Daca nu iti convine, marsh si stai acasa, sarakie. Tu vrei si program redus si acelasi salariu ? De unde plm sa-ti dau? Stai acasa si fa foamea, ca sa nu fii expus, gingasule !
0
1
19:12 ce sa-ti fac mah daca gandesti cu pula...... 18:34 lasa adresa si te gasim noi dar vezi ca lui batman ii place feliat!
1
0
Va rugam sa considerati potentiali la dosare penale ANGAJATORII care nu i-au masuri de a proteja ANGAJATII si ii EXPUN riscului . Consider ca in aceasta perioda in care pe toate posturile se solicita ca cetatenii sa stea in casa ANGAJATORII care isi supun riscului ANGAJATII neluand masuri favorabile, ex resteangerea progeamului de lucru de la 8 ore la 6 pe cel putin perioada de stare de urgenta ore, etc sa fie sanctionati contraventional
1
0
Ne umplusi pula de ganduri!
3
2
am eu pe penis un covid. Vino sa til pun pe buze ca sa fi infestat original. Jegosule
5
3
Calatorule pe pustii, acest om e cetatean bulgar, ai grija ce spui sa nu sfarsesti tu cu un glont in cap. jokerule bine ca mi-ai dat idei, uite eu ma infectez deliberat si iau la rand toate locurile publice deschise in mod deosebit hypermarketurile cu sistemele lor de ventilatie necuratate de ani de zile! Hai sa te vedem, ce-o sa faci? Impusca-ma daca ai tupeu!
4
6
L.I. poza acestui articol nu corespunde cu relatarea. Aceasta este poza cu minorul. Lasa te de meserie, esti praf.
2
1
diaspora!!!!!!!!!!!!!!!
2
5
Exact, peste tot in lume ar trebui sa aplice legea asta speciala pt corona, cei care fug impuscati pe loc, sa fie considerati arme biologice, sa vezi atunci ce stau dobitocii in case.
6
3
Acest barbat este un roman adevarat si pentru a da exmplu de ce se poate intampla daca cineva face ca ei trebuie impuscat! Repet trebuie impuscat ca celorlalti romani sa le fie frica cu adevarat!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272