REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DOSAR ŞOCANT: BĂRBAT OMORÂT şi TRANŞAT în CADĂ, apoi transportat în saci, cu un TAXI!

DOSAR ŞOCANT: BĂRBAT OMORÂT şi TRANŞAT în CADĂ, apoi transportat în saci, cu un TAXI!

Replica API 4 mai 2019 | 00:00 1058

Urmează apelul

Urmează apelul

Nu este vorba despre un film horror, ci despre un eveniment șocant înregistrat acum câțiva ani. Un bărbat a fost omorât în bătaie, fiind lovit ore în șir cu o bară metalică, după care a fost băgat în casă și... tranșat cu ajutorul unui cuțit! Bucățile au fost depozitate în saci și transportate cu un taximetru pe câmp. Detalii șocante au ieșit la suprafață, din care rezultă, fără dubiu, cruzimea de care au dat dovadă inculpații.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Tulcea în 2017, dar judecătorii s-au abținut. Astfel, magistrații Curții de Apel Constanța, la data de 17.11.2017 au decis: ”Constată că toţi judecătorii secţiei penale a Tribunalului Tulcea sunt incompatibili pentru soluţionarea dosarului nr.2233/88/2017.

În baza art.68 alin.91 (teza a II-a) cod procedură penală, desemnează Tribunalul Constanţa pentru soluţionarea dosarului nr.2233/88/2017”. Prin urmare, dosarul a ajuns la Tribunalul Constanța, iar în februarie s-a lăsat cu condamnări. Marian Iulian Babă, născut în Tulcea, dar domiciliat în Constanța, a primit 6 ani de închisoare, Răzvan Sava, din Tulcea, 20 de ani, la fel și Cătălin Serghei. Decizia nu a fost definitivă, iar apelul se va judeca în iunie.

Totul a plecat de la faptul că victima, cunoscută ca Adiță, fusese victima unor tâlhării în trecut, apărând ca parte vătămată în dosare, iar tâlharul era prieten cu criminalii din cazul de față. Astfel, într-o seară, Adiță a consumat băuturi alcoolice într-un bar din Tulcea cu mai multe persoane, după care a mers cu Marian Iulian Babă, Răzvan Sava și Cătălin Serghei la domiciliul lui Răzvan, acolo unde au consumat spirt.

La scurt timp după ce au ajuns la locuința inculpatului Răzvan Sava, inculpatul Cătălin Serghei a început să-i reproșeze lui Adiță că este „prăduitor" la poliție, respectiv că, din cauza declarației sale, C.D.P. a fost condamnat la închisoare, astfel că, pe fondul acestor reproșuri, Răzvan a scos de lângă pat o țeava metalică, pe care a luat-o Cătălin și a început să-i aplice victimei multiple lovituri cu intensitate mare peste încheieturile mâinilor și picioarelor.

Văzând ce se întâmplă, numitul V.L. și concubina acestuia au plecat, iar în timp ce victima se afla căzută pe pardoseala de pământ a încăperii, gemând de durere, din cauza loviturilor, Răzvan și Cătălin au luat pe rând țeava metalică și, timp de 2 - 3 ore, l-au bătut cu schimbul, încontinuu, ceea ce a determinat ca în încăpere să se găsească foarte mult sânge, astfel că, pentru a nu-i suprima imediat viața, cei doi au evitat să lovească victima în zona capului.

Ulterior, potrivit rolii.ro, inculpatul Marian Babă s-a alăturat și el celor doi agresori, lovind și el victima cu țeava metalică, însă nu cu aceeași intensitate, de câteva ori cerându-le lui celorlalți doi inculpați să se oprească și să lase victima în pace, însă, la un moment dat, văzând ce amploare a a laut totul, a vrut să fugă afară pe un geam însă unul dintre inculpați i-a cerut pe un ton imperativ să rămână, spunându-i că nu e cazul să-i fie milă, că știe el cât rău le-a făcut victima, că le-a băgat prietenul la pușcărie.

Victima băgată HORCĂIND în cadă. După ce a MURIT a fost TRANȘATĂ

Când victima a ajuns inconștientă și horcăia, toți 3 agresorii au târât-o din cameră și au băgat-o în cada din baie, inculpatul Cătălin turnând apă rece cu dușul peste ea. Mai mult, se reține că, în momentul în care au văzut că victima nu își revine, inculpații au ieșit din baie și au continuat să bea, timp în care inculpatul Iulian a rămas în hol, părăsind locuința.

Ulterior, după plecarea acestuia, numita C.M. C., care se afla și ea la fața locului si se uita la tv, s-a furișat în baie să vadă ce face victima, astfel că, fără să se poată ridica, victima i-a cerut apă, aceasta dându-i să bea apă, după care s-a întors în cameră pentru a nu fi surprinsă de concubinul său, știind că acesta ar fi bătut-o dacă afla că a ajutat victima, iar după 5-10 minute s-a întors în baie și a constatat că victima trăia și că, din nou i-a solicitat să îi dea apă, însă de această dată a refuzat-o și a ieșit din încăpere, revenind după aproximativ o jumătate de oră de când victima fusese aruncată în cadă și, a constat că aceasta decedase, astfel că, i-a anunțat pe cei doi inculpați.

De asemenea, se mai reține în actul de sesizare al instanței că, timp de câteva ore, până noaptea târziu, inculpații Răzvan și Cătălin au mai stat la discuții și au plănuit ce să facă pentru a ascunde cadavrul, numita asistând la discuții. Cătălin a plecat, iar Răzvan și concubina acestuia s-au culcat.

În cursul dimineții, Cătălin s-a întors aducând cu el un cuțit sau două și a tranșat cadavrul în cadă, punând împreună cu Răzvan bucățile în doi saci de nailon și, văzând că numita C.M.C. nu se trezise, Cătălin i-a propus celuilalt să o omoare și pe aceasta și să-i ascundă cadavrul pentru a nu exista martori oculari, însă inculpatul nu a fost de acord, context în care, atunci când s-a trezit, femeia l-a găsit pe Cătălin care tocmai secționase în bucăți jumătate de cadavru, continuând să facă acest lucru în prezența ei, ajutat de concubinul ei care ținea bucata de cadavru rămasă, după care, cei doi inculpați au introdus bucățile "de cadavru” în doi saci de nailon, după care au curățat urmele din baie și din locuință.

În continuare, se reține că, inculpatul Cătălin a sunat și a comandat un taxi, deplasându-se toți trei, cu unul dintre cei doi saci în portbagaj, până pe un teren viran. Apoi au revenit și au mai făcut un drum. Nemaifiind văzut, bărbatul a fost dat dispărut și așa s-a ajuns la descoperirea teribilei crime. Menționăm că bărbatul care a primit 6 ani de închisoare a fost singurul care a recunoscut tot și care i-a ajutat pe anchetatori. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu moartea pentru astfel de cazuri.Acestia nu pot sa fie reabilitati!
5
0
Ce mai compunere ai facut alino fat zici ca esti la scoala generala. Lasa ne
4
0
Puteau sa-l gateasca si sa-l manance... Acum or sa manance din banii prostilor de romani cat cor sta la parnaie...
4
2
sa i iei viata unui om este un mare si neiertat pacat, puscaria pe viata il iarta!
12
1
de urgenta pedeapsa cu moartea
23
1
Astia trebuie transati de vii sau macar trasi inteapa! La cum au actionat zici ca erau securisti pensionari!
12
2
Daca pentru asta se dau doar 20 de ani de puscarie, coruptii au dreptate sa se supere cand primesc 7.
19
1
Astia merita omorati cu pietre in piata publica!!!
22
2
injustitia independenta face iarasi ce-i trece prin creierii zdruncinati,arhip foreever si pentru care beneficiaza de pensii speciale,vacante platite,repejor la pensie
8
3
Ar trebui spanzurati in piata publica
43
1
astia merita tinuti 20 ani in inchisoare pe banii tuturor ? ce se mai spera de la aceste gunoaie ? ca dupa parnaie vor deveni exemple de urmat ?
44
1
Doar 6 si 20 de ani ??? trebuia inchisoare pe viata fara eliberare conditionata!! In america ii condamna la moarte pentru asa fapta, dar ca la noi la nimeni, o sa iasa dupa 5 ani cu sprijinul PSD, ca nu au conditii...
51
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614