19.4° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
19.4° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Dosare penale pe bandă rulantă: Beți, drogați și fără permis, la volan

Replica API 13 august 2022 607

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat, la data de 12 august a.c., în jurul orei 16.00, un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ferdinand din stațiunea Venus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lebedei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un moped pe DC86 în stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciul Rutier au identificat, la data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe DC86 în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DC86 în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 13 august a.c., în jurul orei 00.30 un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 00.30 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00, un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 13 august a.c., în jurul orei 1.00, un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Pentru acesti soferi amenzile sunt mult prea mici, de aceea continua sa consume alcool sau droguri la volan. Pentru betivi si drogati la volan singura solutie viabila e suspendarea permisiului de conducere pe viata.
0
0

Local

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620