REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DOSARE PENALE pe bandă rulantă, la Constanța: iată pericolele de pe șosele!

DOSARE PENALE pe bandă rulantă, la Constanța: iată pericolele de pe șosele!

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:54 387

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Ostrov, la data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 16.20, au identificat un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

La aceeași dată, în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ivrinezu Mare din județul Constanța. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Apoi, în jurul orei 19.10, poliţişti din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Dunăreni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Totodată, în jurul orei 9.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Apoi, pe 15 septembrie, în jurul orei 07.50, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În continuare, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Oltina au identificat un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatății Satu Nou, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, au fost întocmite dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betivanii la volan,bagati la zdup fara mila! Daca ei vor sa dea coltul,pai sa se arunce la naiba de pe blocuri sau sa bea peste un kil de vodca repede pe stomacul gol,nu sa puna in pericol si vietile celorlalti .
0
0
nu sunt pe sosele !!! Cautati mai bine pe la judecatorii sau primaria de infractori Constanta !!!
1
0
Toamna viei si a vinului. Multi cetateni nu se pot abtine in a degusta vinul nou din acest an.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614