REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dosarul SCANDALULUI din CLUB: Fată LOVITĂ cu PUMNUL, PAZNIC AGRESAT

Dosarul SCANDALULUI din CLUB: Fată LOVITĂ cu PUMNUL, PAZNIC AGRESAT

Replica API 26 septembrie 2019 | 23:14 916

Gabriel și Gheorghe B. au fost condamnați la pedepse cu suspendare, la începutul anului, de către instanța de fond, după care, în vară s-a judecat apelul: ”Respinge ca nefondat apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa”. Este vorba despre un scandal izbucnit într-o discotecă din județ, în urma căruia paznicul a fost agresat. Din câte se pare, totul a pornit de la o fată, pe care unul dintre cei doi inculpați ar fi lovit-o cu pumnul în zona capului.

Potrivit plângerii persoanei vătămate și declarației date în cursul urmăririi penale, aceasta asigura paza la discotecă din Oituz. La un moment dat, acesta l-a observat pe inculpatul Gheorghe B., care s-a dus în spatele unei fete și, fără să îi spună nimic, a lovit-o cu pumnul în zona capului, iar aceasta a căzut pe sol, aspectele relavate fiind ulterior confirmate de martoră, cu ocazia audierii,. Apoi, Gheorghe i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare agentului de pază, după care a început să-l agreseze fizic. Persoana vătămată a încercat să se refugieze în interiorul discotecii dar la intrarea în discotecă a fost agresat de același inculpat, precum și de alte două persoane, fiind lovit cu pumnii și picioarele. Pentru aplanarea conflictului au intervenit administratora discotecii și mai mulți martori. Agresorii au fost îndepărtsți de administratorul clubului, persoana vătămată a intrat în club, iar după câteva minute a ieșit, întrucât se auzea gălăgie, observând că persoana care făcea scandal era inculpatul Gheorghe B. A declarat că a mai fost agresat încă o dată și aceleași două persoane care îl loviseră anterior, persoana vătămată a reușit să scape și să se adăpostească în bar. După ce conflictul a fost aplanat, inculpatul a continuat să se manifeste violent, fiind întrerupt de sosirea unui echipaj de Poliție. În cursul cercetării, cei doi nu au recunocut faptele așa cum au fost reținute în rechizitoriu, precizând că agentul de pază le-a adresat cuvinte jignitoare și că apoi s-au lovit reciproc.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218