REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Două ambarcațiuni s-au ciocnit pe brațul Sfântu-Gheorghe; O persoană este dispărută. Video

Două ambarcațiuni s-au ciocnit pe brațul Sfântu-Gheorghe; O persoană este dispărută. Video

Andreea CONDURACHE 27 septembrie 2023 | 08:12 2940

Doi bărbaţi au fost răniţi, iar altul este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, pe Braţul Sfântu Gheorghe. Victimele au fost duse la spital, iar căutările pentru găsirea persoanei dispărute continuă. Cele două victime sunt bărbați și au 46 respectiv 32 de ani .

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe bratul Sfantu-Gheorghe; O persoana este disparuta. Video

În jurul 21:00, prin apel la numărul unic de urgență 112 dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunțat de un bărbat că el și o altă persoană aflată în aceeași ambarcațiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvățu de Sus), iar conducătorul din a doua  ambarcațiune este dispărută.

Un echipaj medical SMURD și unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane și le-au acordat îngrijiri medicale transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgență cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbați și au 46 respectiv 32 de ani

În tot acest timp, Autoritatea Navală Română și un echipaj din cadrul Poliția Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcațiuni, ulterior fiind solicitat și un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, deplansându-se la fața locului un echipaj format din 4 subofițeri cu o ambarcațiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente.La căutări a participat un echipaj al Poliției de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliția Transporturi și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii.

În urma căutărilor efectuate de pompierii tulceni, până la ora retragerii către unitate au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcațiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu probabil nu poti fi decat un gândac, o ploșniță . Sigur ca nu te ridici nici măcar la nivelul de a lustrui pantofii lui Olea si Grigorescu.
0
0
Eu defapt ma numesc Olea ,dar semnez Cernoret ca daca s-ar afla cine sunt s-ar unple de mesaje de multa,multa .....sanatate la cat de jigodie am fost si cat am turnat la viata mea l-am intrecut si pe Grigorescu ,dar era mai p***t ca mine
0
4
Pt Cernamorit Ce bine era cand stateam moca la tine la ponton. Cu prietenii... ehe.. ce burti de peste faceam... eu si cu Carbunaru. Acum nu ma mai baga nimeni in seama... macar o capatana de fitofag, ca e pensia mica! Il tot visez pe Jan, saracu! Ce o fi asta?
0
0
sa il aresteze pe guvernaorulul deltei si pe toti handicapatii care conduc barci cu viteza. la puscarie sa muriti
2
1
sa iei erter si sa mori
2
0
Delta sat fara caini ,unflatu de Ichim doarme si bea ia barcile se ciocnesc ca oule de Paste
2
0
Indivizi cu permise de la Giurgiu este plina delta.
4
0
Delta haosului si a hotilor.In vecii vecilor nu mai calcam in balta aceasta imputita, colcaie de betivi rupti de lume, drogati ce se dau cu barca si culmea, peste stricat in farfurii.Preturile, mai ceva ca in dubai iar calitatea este gunoi in fiecare zi.
5
1
Este mai bun decât orice Viagra. Sfatuiesc pe toata lumea sa o incerce macar o data in viata - iti va imbunatati viata sexuala de multe ori, citeste singur---------->> come.to/biorum
0
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436