REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Două autobuze cu pasageri de la București au intrat ÎN COLIZIUNE pe aeroportul din Budapesta

Două autobuze cu pasageri de la București au intrat ÎN COLIZIUNE pe aeroportul din Budapesta

Replica API 2 aprilie 2018 | 00:25 236

Două persoane au fost rănite grav, iar alte câteva au suferit leziuni uşoare, după ce două autobuze au intrat în coliziune la Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc din Budapesta.

Incidentul s-a produs duminică, 1 aprilie, în jurul orei locale 9.30, în zona terminalului 2B al aeroportului, a anunţat poliţia din Budapesta.

Nouă persoane au fost transportate la spital în urma accidentului, cele mai multe prezentând contuzii, însă câteva au suferit fracturi, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă din Ungaria. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Merenyi Gusztav şi Institutul Naţional de Urgenţă pentru Accidente din Budapesta.

Mihály Hardy, un oficial al aeroportului Budapesta, a declarat că în incident au fost implicate două autobuze ale companiei ungare Malev care transportau pasageri de la o cursă aeriană de la Bucureşti, informează site-ul de ştiri Origo.hu.

Iată ce spune Ministerul Afacerilor Externe din România cu privire la incident:

Ambasada României la Budapesta are în atenţie accidentul produs pe Aeroportul internaţional 'Ferenc Liszt' din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri, printre care şi cetăţeni români. Misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare'', se arată într-un comunicat al MAE.

Conform MAE, accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 8 cetăţeni români, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Dintre aceştia, doi au fost transportaţi la o unitate medicală din apropiere pentru verificări suplimentare. La momentul de faţă, un singur cetăţean român mai este internat pentru tratament de specialitate, a precizat MAE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 straini in africa sau cicnut
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212