REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Două clădiri din curtea Spitalului de Boli Infecţioase vor fi demolate. Firma de catering pentru pacienţi se va reloca

Două clădiri din curtea Spitalului de Boli Infecţioase vor fi demolate. Firma de catering pentru pacienţi se va reloca

Replica API 15 decembrie 2017 | 00:00 250

Anunţ al vicepreşedintelui CJC:

Anunţ al vicepreşedintelui CJC:

Firma care se ocupă de prepararea mâncării în spitale va trebui să îşi găsească un alt sediu pentru procesul tehnologic. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Claudiu Iorga Palaz, într-o conferinţă de presă susţinută în cursul zilei de joi, 14 decembrie a.c. Acesta a mai precizat faptul că locaţia în care îşi desfăşoară acum activitatea firma urmează a fi demolată după cum s-a decis în cadrul unei şedinţe de CJ anterior.

Palaz a mai spus că atât societatea care prestează serviciul, cât şi managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, vor primi în cel mai scurt timp înştiinţarea pentru relocare. De menţionat este faptul că actuala locaţie, aflată într-o clădire anexă Policlinicii 2, va fi demolată, cel mai probabil, în cursul lunii ianuarie, cel târziu februarie.

Ca şi noutate, vicepreşedintele CJC a precizat că după demolarea imobilului spaţiul nu va fi lăsat de izbelişte, făcând menţiunea că spaţiul respectiv va fi readus la stadiul de gazon, transformându-se în spaţiu verde până în momentul în care se va decide altceva cu terenul respectiv. De asemenea, Primăria Constanţa pregăteşte şi ea o demolare în curtea respectivă, mai precis este vorba de o anexă a Spitalului de Boli Infecţioase, care aparţine municipalităţii. Cele două demolări vor avea loc, cel mai posibil, simultan.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact asta am vrut sa spun si eu colegu de sub mine ai zis tor asa este blocuri astia au ochii pe blocuri
2
1
Asteptam sa vina machidonii lu fagadau sa construiasca un bloc.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102