REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Două femei au vrut “să încarce” o mașină Tesla cu benzină. Video

Două femei au vrut “să încarce” o mașină Tesla cu benzină. Video

Valentina CAMARA 23 ianuarie 2023 | 00:00 4545

În ultimii ani, mașinile electrice au devenit destul de populare la nivel mondial. În ciuda acestui aspect, se pare că nu toți șoferii s-au ”prins” de ”combustibilul” pe care îl folosesc aceste noi autoturisme.

Doua femei au vrut “sa incarce” o masina Tesla cu benzina. Video

Cum s-au chinuit minute în șir două femei “să încarce” o mașină Tesla cu benzină

Este și cazul a două tinere șoferițe. Probabil având în reflex încărcarea mașinii cu combustibil, acestea s-au prezentat la o benzinărie pentru a face plinul cu carburant. Până aici nimic nelalocul său. ”Mica” problemă era că aveau o mașină Tesla.

Femeile au fost surprinse și filmate în toată splendoare efortului lor într-o benzinărie, scrie Msn.com.

Minute în șir, acestea au încercat să alimenteze cu combustibil o Tesla Model 3. În doar trei zile, imaginile filmate cu acestea au devenit virale, strângând aproape 250.000 de vizionări.

Momentele de colecție au fost filmate de un bărbat aflat la coadă la benzinărie. Acesta apasă butonul ”play” al telefonului său imediat cum observă șoferițele trăgând de pompă, lângă o mașină electrică.

Una dintre ele deschide capota și aruncă rapid o privire sub ea pentru a găsi capacul de benzină.

În ciuda faptului că nu găsește o astfel de ”intrare”, ea apucă sursa de combustibil, spre nedumerirea altor clienți de la benzinărie, și continuă să caute.

După aproximativ un minut de discuție între ele, femeile s-a resemnat cu faptul că alimentarea nu este în față. Nu, nu au plecat încă din benzinărie, ci au decis să caute capacul de benzină altundeva. Astfel, s-au mutat în spatele mașinii, foarte aproape de zona în care se află portul de încărcare.

Un bărbat a încercat să le explice că Tesla nu are nevoie de benzină. În zadar…

În acel moment, bărbatul care filma scena desprinsă parcă dintr-un film de comedie a decis să intervină și să le anunțe că Tesla nu are nevoie de benzină, ci de electricitate.

Femeile nu s-au prins nici atunci că ceea ce fac este greșit. Au continuat să caute locația de benzină și au dat de rezervorul de lichid de spălare a parbrizului. Șoferul care încearcă să le ajute renunță. Apoi, filmarea se oprește brusc, potrivit Fanatik.ro .

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E mai FAKE decat un film porno. Si cum topaie la final "Happy" ca au NIMERIT GAURA (no wrong hole today) XD. Probabil cameramanul este "the boyfriend" si toata asta este o sceneta... amuzanta. Dar actorii sunt mediocri. Da, este amuzant, dar este "jucata" aiurea toata sceneta. Remarcati ca pasaricile insista sa "penetreze" orice caura noua descoperita. Asta ca o prima impresie. A doua impresie este ca "victima" este cameramanul, iar pussy1 si pussy2 "fac misto" de el. Evident, daca rau BLONDE, ma cacam pe mine de ras. Prietenii stiu de ce. Dar, bate la ochi si nu ma refer la cel maro, ca la el sigur bate proprietarul masinii (probabil la ambii ochi "caprui", caci sunt doua) Hahahahahhaahha!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212