REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Două femei, mamă şi fiică, prinse LA FURAT din Lidl, în Tomis 3! VIDEO

Două femei, mamă şi fiică, prinse LA FURAT din Lidl, în Tomis 3! VIDEO

Replica API 18 mai 2019 | 00:02 1862

Agitaţie, vineri seara, 17 mai, în magazinul Lidl din Piaţa Tomis 3! O femeie a fost prinsă cu produse sustrase în geantă, la faţa locului fiind solicitată Poliţia.

Conform martorilor, femeia, care era însoţită de fiica sa, a achitat la casă câteva produse, în valoare mică, însă agenţii de pază de la firma SSG au intuit că ceva este în neregulă, aşa că au cerut femeii să le arate ce are în geantă. Suspiciunile s-au confirmat: femeia avea dosite în geantă produse neachitate, în valoare de 608,74 lei.

Conform unor surse, fiica femeii, în vârstă de 20 de ani, conducea autoturismul cu care cele două se deplasau, însă fără a deţine permis de conducere. Toate aceste aspecte vor fi verificate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului. Cele două femei au fost conduse la secţia de poliţie, pentru declaraţii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un ziar de cacao
0
0
Frumoase femei
0
3
Puteti sa ne criticati pana obositi daca nu va convine mergeti la alt magazin doar cand nu o sa mai avem clienti inchidem.
0
9
sa va f .... de nesimtiti cu cozile de la vesnic doua case deschise. faceti economie, neagajand personal, pe timpul clientilor fmm.
12
0
avand in vedere ca e vb de gunoaiele de la lidl care comercializeaza numai otravuri facute prin tot felul de comune abandonate, ceea ce au facut tigancile este un act de justitie sociala in favoarea interesului public
5
2
De cand paznicii din magazin au drept de control al unui autoturims din parcare si luarea acelor produse din masina care trebuiau sa fie dovezi intrun dosar de furt? Acum cele doua hoate pot spune ca nu au avut nimic in masina , aceasta filmare nu este calificata ca proba la dosar ca nu afost facuta de o autoritate legala si omologata.
8
3
Subscriu total la punctul de vedere lui Ne uitam gresit. In sfarsit un punct vedere inteligent.
9
1
Astea sunt surorile mai mici ale primaritei din M.Kogalniceanu care a cheltuit nu se stie cat fiindca nu vrea ea sa spuna caci au dat PSDisti lege prin care au facut parlamentari speciali si primari stapani peste bani celor care i-au votat Asa ca votati P.S.D.pentru ca a creat fratia hotilor.
5
2
Tigani imputiti
11
3
Retardule, te ai plictisit si ai facut un comentariu de hater obosit. Ce treaba are militia cu membrii marcanti psd, cu procurorii, da te dreak de onanist
6
3
Adevaratul hot este Lidl care fura banii statului roman, prin neplata taxelor. Care jupoaie clientii cu expiraciuni scumpe. Care jupoaie producatorii oferind nu mai mult de 20 bani painea in timp ce ei o vand cu 1,20 lei. Lidl hot.
11
5
Cioropinele au crezut ca sunt in Spania....
18
0
Tigani borati mars la munca numai la furat stati majoritatea gunoaiele societatii
19
0
Daca tot aveti incasarile alea fabuloase, de ce umiliti clientii cu controlul bagajelor si nu amenajati ub loc pentru depozitare sau infoliere ? Va scad incasarile sau nu s-a auzit de civilizatie pe teritoriul vostru ?
8
5
Cartierul Tomis 3 este imputit de ciorile tiganesti care au fost mutate pe banii cetatenilor in cartierul de infractori al lui FAGADAU !
30
0
Avand antecedente in acest sen ..singura solutie este impuscarea lor ca in China ..America etc.
25
3
Aceste doua CIORI, fura de ani de zile din hiopermerketurile din romania !!! MILITIA lui ZDRAGNEA le-a mai arestat de cateva ori, dar suna membrii " marcanti " ai psd si PORCurorii le dau drumul a doua zi !!!
28
1
CioroMeLLA lingeaoar pacLINGAL
12
4
mizeriile lui mazare
27
4
Justitia e numai pentru oamenii de rand, avem exemple...
21
2
Extraordinari astia de la SSG.
11
4
Tigani borati!!!
32
2
Cati carnati a putut sa fure de 600 de lei?? La Lidl, cu 400 de lei umpli un carucior..
13
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367