REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
9.2° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

Două fete, atacate din senin, pe stradă. Trecătorii le-au sărit în ajutor. Video

Două fete, atacate din senin, pe stradă. Trecătorii le-au sărit în ajutor. Video

A.F. 9 decembrie 2023 | 12:55 5170

Două fete care au fost atacate din senin pe stradă, în Cluj-Napoca, de un individ periculos, au fost salvate de trecătorii care au sărit în ajutorul lor. Agresorul este căutat de poliție, iar tinerele au mulțumit public celor care le-au scos din mâinile lui.

Doua fete, atacate din senin, pe strada. Trecatorii le-au sarit in ajutor. Videofetele agresate pe stradă, salvate de trecători, sursa foto: Monitorul de Cluj

Două tinere atacate din senin în plină stradă, în Cluj-Napoca, de un individ necunoscut, au fost salvate de trecători, care au sărit fără să ezite în ajutorul lor.

Agresorul a reușit să lovească în cap una din fete, dar nu a reușit să le facă mai mult rău, pentru că oamenii care au văzut ce se întâmplă au sărit imediat în ajutorul tinerelor.

Un șofer și prietenul lui au tras imediat pe dreapta și au sărit din mașină să apere fetele, când au văzut ce se întâmplă, în timp ce un alt bărbat care mergea pe trotuar a fugit către ele, pentru a le sări în ajutor.

La finalul video-ului postat public se poate vedea, de asemenea, cum încă un șofer oprește pentru a înfrunta agresorul.

„Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”

Una dintre fetele agresate a postat o filmare a incidentului și le-a mulțumit celor care au sărit în ajutor: „Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”. Tânăra a spus că poliția îl caută acum pe agresor.

„Mulțumim tuturor celor care au intervenit astăzi să ne apere de un individ dubios ce ne-a agresat din senin pe stradă, pe colega mea și pe mine, pe Traian Vuia colț cu Orăștiei.

Colega mea a fost din păcate lovită însă, dacă nu ne săreați în ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urâte. Personajul părea foarte tulburat și decis să facă rău cuiva.

Am anunțat poliția și le-am pus la dispoziție filmarea, primită de la compania situată în proximitate. Un echipaj din zonă a promis că îl caută pe străzi, în speranța că pot evita să atace și pe altcineva.

Din nou, multe mulțumiri celora, nu puțini, care ați intervenit, oprindu-vă din mers să ne săriți în ajutor! Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”, a spus fata atacată, scrie monitorulcj.ro.

Video:

sursa video: Monitorul de Cluj

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia e cu noi ,la un suc si o cafea expreso... lunga!
3
1
Prescripția este prin lege dejecție umană.Nu poți schimba tu legile rahatule!
10
6
Sa se respecte legea, terminati cu prescriptiile si tot scoateti puscariasi afara, uite ce fac. In nici o alta tara din lume nu exista prescriptii si pensii speciale… Rusine Politicul sunteti idioti
17
5
Specimenele astea umanoide trebuie sa fie judecate in piata publica si calcate in picioare de gloata!
15
0
Trebuia imobilizat cu mâinile la spate..față în jos...și chemata politia..după aia vedea el ce se întâmplă
8
0
Si nu avem voie sa spunem ca era taximetrist salvatorul ? Sau avem voie sa pomenim de bine numai UBER ca asa vor jydanyy ?
8
1
Acum in Romania ultimele arme de crimă sunt drujbele.JIGODII CRIMINALE!
12
0
În Costangeles ajuta psihopatul lumea
5
9
Un croseu de stanga bine efectuat la ficațelul psihopatului rezolva problema
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439