REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

DOUĂ HOAȚE, de ETNIE ROMĂ, CĂUTATE și cu JANDARMII, cu MANDATE de ADUCERE! NU au putut fi LOCALIZATE!

DOUĂ HOAȚE, de ETNIE ROMĂ, CĂUTATE și cu JANDARMII, cu MANDATE de ADUCERE! NU au putut fi LOCALIZATE!

Replica API 18 decembrie 2019 | 00:00 341

Două femei de etnie romă au fost condamnate, de Judecătoria Constanța, la câte 1 an şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Decizia nu a fost definitivă și deja a fost înregistrat apelul, care urmează a se judeca pe 30.01.2020. Acestea nu au putut fi localizate pentru a fi audiate.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, la data de 7.06.2017, o persoană a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că, în jurul orelor 22.30, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil în timp ce se afla în incinta unei stații OMV din municipiul Constanța. Oamenii legii au procedat la audierea persoanei vătămate, ocazie cu care a declarat că, în data de 6.06.2017, în jurul orelor 22.30, în timp ce se afla în stația Peco OMV situată în municipiul Constanța, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil marca Iphone 7, care se afla la încărcat pe barul de lângă casa de marcat. De asemenea, persoana vătămată a mai declarat că în momentul respectiv era poziționată cu spatele la telefon, iar, ulterior, din discuțiile purtate cu angajatele stației respective, în urma vizionării imaginilor video, a aflat că telefonul i-a fost sustras de două persoane de sex feminin de etnie romă. Având în vedere faptul că la urmărirea penală inculpatele nu au putut fi localizate, instanța a dispus citarea acestora cu mandate de aducere la adresele de domiciliu, inculpatele neputând fi localizate și neputând fi obținute date concrete cu privire la imobilele unde ar locui în prezent. Organele jandarmeriei s-au aflat în imposibilitate de a executa mandatele. S-au obținut date de la grefierul șef, care a comunicat aceleași domicilii active în bazele informatizate de date. S-a stabilit că inculpatele nu figurează ca reținute sau arestate. Ambele individe au fost condamnate, la data de 10.10.2019, la câte 1 an şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Decizia nu a fost definitivă și a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 30.01.2020.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mda Probabil so-r fi speriat de Domnii Politisti si de aceea sa ascuns ca sa nu fie prinse cele Doua tiganci. Si sa fie duse la Puscarie. Ei Bine ar trebui ca cele Doua tiganci sa fie gasite de Domnii Politisti si inchatusate la mani si sa fie duse la Parnaie Pentru fapta lor comisa furt de bani. eu doar am zis o opinie nu prostii deoarece si Eu Urasc Tigani Borati Ca Pute Urat!
0
0
Felicitari tuturor primarilor care ati condus constanta ,inclusiv fagadau ptr. ca ati reusit sa transformati orasul int-un ghetou gen ferentari zetari plin de indieni care au numai drepturi .
2
0
Nu sunt cipate? N-au inel la picior? Asa se poarta la inaripate...
5
0
In fata la magazinul Tomis ati cautat? Nu am vazut de luni de zile un politist in aceasta zona ,care s-aumplut de cersetori.
4
0
In cazul asta este si mai greu pentru ca hoatele au aripi adica pot zbura.
5
0
Canf a adus Mazare HC in zona,bine va face.Cand Fagabou tot construia si cosntruia si tot veneau tigani din toata tara si el trimitea personal in zona ca sa le faca buletin de Cta,unde erati?ati iesit in strada?Nu.Ati iesit la vot sa nu mai iasa Fagabou primar?Nu.Singurul oras fara camere pe strazi,sunt lasati sa faca ce vor,sa fure,sa ne vandalizele masinile,sa se trateze gratis la urgenta,sa mearga gratis pe ratc,ca nu vor taxarea pe la sofer,sa vanda tigari in liniste in piete,trece patrula,ei se fac ca ploua.Au tigarile ascunse in masinile parcate in fata pietii.Sa va vad ca iesiti la vot
13
0
Doi hoti conduc aerpportul kogalniceanu!
7
2
Nu sunt tigani, sunt romani de etnie romanes
6
3
Foarte greu se prinde un hot in Romania.
10
0
Ce rau imi pare pentru ciorile astea,sa primeasca asa 1an su 6 luni de inchisoare! Ca vreo 10 sau 15 ani de inchisoare nu putea sa le dea,asa mai scapam de 2 gunoaie!
13
0
sa dea cu gaze ca la asta se pricep !!! Muie cu cacat !!! Jandarmilor si tziganilor !!!
7
5
Ne-au napadit ciorile ,faceti un vaccin subspeciei!
18
1
Moarte ciorilor borate
20
2
Toti tiganii care fura bagati la puscarie imediat cu pedepse maxime.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212