REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Două IMOBILE ale pizzeriei SAN MARCO, DESFIINŢATE de Primăria Constanța

Două IMOBILE ale pizzeriei SAN MARCO, DESFIINŢATE de Primăria Constanța

Replica API 16 ianuarie 2021 | 22:49 6744

SC Pizza San Marco SRL trebuie să desfiinţeze două imobile pe care le administrează, situate pe bulevardul I.C. Brătianu, pentru a putea intra în legalitate. Conform autorizaţiei de desfiinţare emisă de Primăria Constanţa pe data de 8 ianuarie, pizzeria are la dispoziţie 12 luni pentru a efectua modificările.

Două imobile vor fi desfiinţate

Primăria Municipiului Constanţa a emis pe 8 ianuarie o autorizaţie de desfiinţare lucrări pe numele SC Pizza San Marco SRL, prin care obligă societatea ca în termen de 12 luni să desfiinţeze două imobile. Mai exact, este vorba despre imobilele “corp C1, parter, locuinţă unifamilială cu o suprafaţă de 71 de mp şi corp C2, anexă cu o suprafaţă de 16 mp” pentru a putea intra în legalitate, conform “procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor 72280/25.05.2015”, se mai precizează în document. Lucrările ar urma să aibă loc pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 48.

Conflict mai vechi cu Primăria

Pizzeria a avut şi în trecut probleme cu Primăria Constanţa, ajungând chiar şi în instanţă. Pizzeria San Marco, situată pe I.C. Brătianu s-a chinuit în ultimii ani să să-și extindă imobilul în care activează. Inițial, a primit certificatul de urbanism în vederea extinderii în 2010 însă, din cauza crizei economice, a trebuit să abandoneze procedurile. Le-a reluat în 2014, aunci când a fost emis certificatul de urbanism, însă pentru eliberarea autorizației de construire trebuia să completeze documentația. N-a primit răspuns de la Primărie în termen legal, iar valabilitatea certificatului de urbanism a expirat. Când a solicitat cel de-al treilea certificat, primăria i-a respins solicitarea. Așa că, patronul Daniel Ionuț Tănase a deschis acțiune în instanță.

Amintim că imobilul din Constanţa este format din două corpuri, respectiv Corpul C1 cu destinația de locuință cu 3 camere, o sală, o cămară , un hol și o baie și Corpul C2 cu destinația bucătărie de vară, cu suprafața de 16 mp.

Citeşte şi:

Pizzeria San Marco a ajuns cu Primăria Constanţa în instanţă! De 10 ani se chinuie să se extindă

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru asta romania este saraca controale la orice anglia au pizzeriile 15 MP si pline de jeg ai sunt mi de magazine de mancare care produc primari distrusi romania de cct asa o sa muriti
1
0
Tucane vezi ca aldea te trage pe aragaz, vrea sa iti ia firma si sa iti arda gagica ca tie nu ti se mai scoala
2
0
Da blocul de pe Ferdinand,vis-a-vis de Centrul Multifunctional Jean Constantin-fost cinema Republica-cand il daramati?????..
17
0
Sa va dea asta de la CINCIN nr avocatului care i-a reprezentat in instanta in cazul cladirii din zona peninsulara, cea din coltul moscheiei turcesti. Acolo a fost mult mai flagranta incalcarea legii si vad ca acea constructie inca functioneaza. De ce am impresia ca legea este doar pt prosti?
11
0
Imi face impresia ca astia au venit la primarie doar pentru a regla conturi , darama ce au construit ceilalti , peste 4 ani vin altii....darama ce fac astia de azi , si tot asa ! Primaria nu are nici o treaba cu cetateanul....ce a fost fagadau , dar ce galma o sa fie chitac ! SUNTEM UN ORAS BLESTEMAT !
11
5
Nu intelegem nimic cand vezi o cladire decenta trebuie defiintata....ca la noi...
7
5
ilegala rumen, de pe unirii de la parterul bl. g1, d-le primar?
15
2
Ce inseamna DESFIINTATA?
7
0
Dar pe ala care va inchiriaza imobilul u 7000 euro nu il vedeti?
12
0
KLM idiotule!!!! Poponarule!!!Infectie proasta!!! Nu e machidon prostalaule!
14
19
Adica un prmar accepta o constructie si altul o respinge. Asta inseamna ca viitorul primar va desfiinta toate cladirile autorizate de Chitac. Daca legea romana permite asa ceva sa nu va mirati cand oamenii se apuca singuri sa si faca dreptate.
19
4
Iarasi makidonii... Cum auzi de o mizerie financiara imposibil sa nu dai de ei.
27
21

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369