REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Două persoane care se aflau în autoizolare la domiciliu au FUGIT

Două persoane care se aflau în autoizolare la domiciliu au FUGIT

Replica API 22 martie 2020 | 10:48 4648

Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la două persoane din Cernavodă, ce se aflau în autoizolare la domiciliu, care au fugit.

Acestea au fost depistate şi conduse la sediul poliţiei, urmând să fie carantinate la hotelul Flora din Mamaia, sub pază.

„Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, I.P.J. Constanța a luat decizia mutării a două persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată.

În cursul zilei de 22 martie, în jurul orei 19.30, o patrulă formată din polițiști ai Poliției orașului Cernavodă, polițiști de frontieră, jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și polițiști locali au identificat, pe raza de competență, două persoane care se aflau în autoizolare, în locuință, împreună cu mai multe persoane și care au părăsit locuința, nerespectând perioada de autoizolare. Persoanele în cauză, de 15, respectiv 47 de ani, au fost sancționate contravențional cu amenda de 1.050 de lei.

A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele vor fi introduse într-un centru de carantinare“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE:

„Persoanele izolate nu sunt păzite. Intră în atribuțiile celor de la IPJ Constanța și DSP Constanța să verifice dacă persoanele declarate în autoizolare respectă regimul impus. Cele două persoane din Cernavodă nu au respectat acest regim de izolare. Mai precis, este vorba despre două femei care locuiesc cu un bărbat întors recent din străinătate. Regulile fiind clare, doamnele au intrat în izolare alături de bărbatul întors de peste hotare și alături de încă o persoană. Astăzi, în urma unei reclamații, poliția le-a găsit pe cele două femei pe stradă. Așa că au fost sancționate contravențional cu amenda de 1.050 de lei, după care vor fi transportate de către ISU Dobrogea în centrul de carantinare, pentru că, așa cum bine știți, în urma Ordonanței Militare nr.2, persoanele care nu respectă condițiile de autoizolare, urmează să fie carantinate pentru o perioadă de 14 zile. În final, țin să precizez că persoanele carantinate sunt păzite de către efective ale Jandarmeriei“, a declarat prefectul George Niculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zdrentele lui Bracon din Columbia tiganci ca si mine!
3
0
chiar nu verificati pestii?in ce lume traim?
3
0
Alea doua ori fi fugit de ala venit de afara. Probabil le teroriza.
0
0
E prea blanda sanctiunea pt asemenea dobitoci inconstienti care pun in pericol sanatatea celor din jur. Pe langa o amenda mai consistenta, le-ar trebui si dosar penal. Diaspora cucului.
2
0
Si-au pierdut toate teritoriile traficantii de carne vie din italia. Ha ha ha ha . Florin Salam nu mai ai clienti vagabontule.
7
0
Se plimba pestii cu "fetele" in masina si isi pun poze cu ele pe facebook...ba mai mult stau cu ele in casa majoritatea ...e praf cernavoda...e posibil sa fie infectata mai multa lume si sa nu stie
6
1
Pentru inconstientii care pun in pericol viata altira sanctiunea de 1000 lei este prea mica. Poporul asta needucat si necivilizat trebuie modelat doar prin constrangere. Altfel nu se poate. Pur si simplu nu ai cu cine. Degeaba se aplica amenzi pe care nu le vor plati niciodata. Sanctiunile trebuie sa ajunga pana la privarea de libertate.
15
1
Amenda 1.050?? Parca limita era pana la 20 000. Oameni milostivi..
12
1
E ma-ta si taica-tu...Acuma ai aflat???
2
13
Dar cn dracu sunt spuneti in pula mea numele sa stim si noi
8
4
5 ani de inchisoare direct.
23
5
Sper sa va duceti dracu ca acolo meritati sau castrati cu clestele pt ca fugiti. N-am mai vazut popor asa dobitoc si inconstient.
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272