REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Două persoane reținute pentru trafic de droguri: aveau o cultură de canabis indoor. Video

Două persoane reținute pentru trafic de droguri: aveau o cultură de canabis indoor. Video

Victor ROTARU 25 aprilie 2024 | 16:34 1955

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Doua persoane retinute pentru trafic de droguri: aveau o cultura de canabis indoor. Video

Din probele administrate în cauză a rezultat că, pe parcursul anului 2024, una dintre persoanele cercetate ar fi inițiat și dezvoltat o cultură indoor de canabis, destinată comercializării, iar cea de-a doua persoană ar fi procurat și deținut, în vederea vânzării, peste 650 de grame de canabis.

De asemenea, s-a reținut faptul că, ambele persoane ar fi deținut, fără drept, diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină) și de risc (canabis), în vederea consumului propriu.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele acestora, au fost descoperite și ridicate o cultură indoor formată din 12 plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare, cu  o masă netă verde de 10,1 kilograme, peste 1 kilogram de canabis, diferite cantități de cocaină și de rezină de canabis, aparatură în stare de funcționare și diverse substanțe destinate întreținerii culturii de canabis, cântare electronice, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Doua persoane retinute pentru trafic de droguri: aveau o cultura de canabis indoor. VideoImagini de la locul perchezițiilor

La data de 24 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două persoane.

Astăzi, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.  Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Doua persoane retinute pentru trafic de droguri: aveau o cultura de canabis indoor. VideoImagini de la locul perchezițiilor
                                   
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldoveneşti
3
2
Mai faceti vizite si in teritoriu. La Mangalia spre exemplu. Vedeti ce mai fac baietii!
10
2
din multele paradoxuri din romanica se prind destul des "traficanti" - mai ales anul asta ca e an electroral - dar consumul creste in permanenta - un mister, de amintit ca definitia legala a traficantului e ridicola sau jenanta si rupta de realitate - atat i-a dus mintea pe alesii nostri
9
2
Sifonare
4
2
sifonat clar
5
2
Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice... poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212